Jump to content

bobelline

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. znači li to i dalje da kad potpišemo kupoprodajni ne moram u ST odjaviti auto, već se to automatski napravi kad novi vlasnik prijavi auto na sebe? i što navodim po pitanju tablica u KPU?
  2. ma krivo se izražavam. htjela sam reći da ne mislim zadržati reg police za sebe (onih 90 dana da ih eventualno koristim za neki drugi auto), samim time i polica ide na stand by do nekog drugog auta kojeg ću posjedovati. e sad, ukoliko kupac ne ode u PU, plati prijenos i sebe prijavi kao vlasnika (što je rizik kojeg preuzimam, i kojeg sam svjesna), na meni je da u slučaju bilo kakvog problema pravdam da nisam više vlasnik... ono što je dobro je što auto mora registrirati.
  3. i da, ne mislim zadržavati tablice, niti dalje koristiti policu osiguranja, tako da nema nikakvog prijenosa tog tipa.
  4. može samo info kad si kupovao taj auto? hvala svakako, ovo mi je jako korisno.
  5. tnx! tu je samo vječno spominjano pitanje rizika kakav je kupac i hoće li platiti prijenos ili ne, no dobro je znati da može on vratiti tablice nakon što nanovo registrira auto.
  6. Registrirala sam se jer imam prilično hitno pitanje. Prosufala sam forume, no nisam stoposto sigurna u to jesam li točno shvatila sve, pa ne škodi provjeriti još jednom. dakle, sutra ujutro se nalazim s kupcem kojem prodajem automobil koji je registriran u ST (tamo mi je prebivalište). Prodajem ga u ZG i kupac je iz ZG županije. Danas mu ističe registracija. Koliko vidim, odjava se nužno radi u ST? Fizički mora netko doći u PU u ST u odjaviti automobil? Ili ne? Ukoliko da, onda bih to ja napravila - što onda navodim u KPU po pitanju reg tablica? Također, sutra kad potpišemo kupoprodajni ugovor, može li kupac registrirati auto i napraviti tehnički, iako ja nisam još odjavila isti? Ili treba čekati da ja odjavim automobil (što bih napravila ovaj tjedan)? Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija