Jump to content

stressrelax

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je stressrelax objavio

  1. Meni je također posebni dio bio opća uprava i dobila sam kao prvi zadatak: izraditi poziv za Gradsko vijeće, a kao drugi zadatak: koje se primljene pošiljke ne smiju otvarati. Sve je to naporno i stresno, pogotovo jer traje dugo (meni osobno od pola 9 do 1 i 15) ali bez puno frke i panike, ja nisam mogla od straha spavati par noći. Kada sam došla ispred te svima nam "strašne" zgrade mislila sam se okrenut i otić doma ali na kraju kada izađeš shvatiš da ne vrijedi toliko stresa i sekiracije. A svi ispitivači su bili do kraja strpljivi, susretljivi i nitko vas neće rušiti samo ako znate osnove. Pitanja i odgovori sa stranice Ministarstva uprave su i više nego dovoljna, svi imaju ispred sebe isprintana ta pitanja i pitaju isključivo po njima. Sretno svima!!
  2. Ja sam imala za posebni dio opću upravu - lokalnu i područnu (regionalnu) samoupravu i na dobila sam za prvi zadatak: izraditi poziv za Gradsko vijeće, a drugi zadatak: koje primljene pošiljke se ne smiju otvarati
  3. Evo da se i ja pohvalim da sam jučer položila DSI i da mi je pao ogroman kamen sa srca i napokon nestao stres kakvog ne bih nikome poželjela!! Jako su mi pomogli svi komentari sa Legalisa jer sva pitanja koja su mi bila postavljena vrte se cijelo vrijeme ovdje na forumu. A izaći iz zgrade uspješno položenog ispita je stvarno divan osjećaj! FEŠTA!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija