Jump to content

cvetko007

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zahvaljujem na uloženom trudu i korisnim informacijama.
  2. Zahvaljujem na odgovoru. Zahtjev za prijenos broja je predan 20.10. prijenos broja je izvrsen 24.10. uređaj još nisu poslali. Imam li u tom slučaju pravo tražiti raskid ugovora i naknadu od 50 kn/dnevno od datuma prijenosa? Unaprijed hvala
  3. Zahvlajujem na odgovoru. Kao što sam već rekao oni nisu poslalii uređaj i konstantno me lažu i obmanjuju. Mene zanima ima li pravne osnove tuziti ih za obmanu,laganje i krivo nahođenje,ako posjedujem dokaze gdje se vidi da me konstantno lazu i krivo nahode na pocetku?
  4. Prije svega pozdrav ovo mi je prvi post na vasem forumu. Imam problem sa Ht-om,uradio sam prijenos broja u njihovu mrezu i kupio uređaj koji mi još nije isporučen. Sve to sam uradio preko web shop gdje mi je rečeno da se uređaj šalje na dan prijenosa broja koji je bio 24.10.2014. Ništa od ovog nebi bilo problem da me nisu obmanuli i prevarili u startu,isto tako lazu me vec iz tjedna u tjedan o tome da su uređaj poslali ili da je poslan, a uopce nije. Meni je to dozlogrdilo te me zanima postoji li osnova za pravnu tuzbu za obmanu,konstantno laganje i krivo nahođenje? Potpisao sam ugovor i rok za raskid ugovora je prosao,te sam sad u pat poziciji. Zelim napomenuti da je rok za dostavu uređaja 5-7 radnih dana kod Ht-a te da je prijenos borja urađen 24.10. a danas je 19.11. Sve ovo mogu potkrijepiti dokazima u vidu razmjenjenih mailova i razgovora sa web agentima. Unaprijed hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija