Jump to content

Noradona

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da priznanje činjenice razvoda braka bi trebalo pokrenuti u RH. Ja posjedujem Rješenje iz BH i Rješenje o promjeni prezimena (vraćanje djevojačkog). LP
  2. Poreban odvjetnik za sastavljanje zahtjeva za verifikaciju stranog sudskog rješenja. Kontakt noradona@gmail.com
  3. Lijepo molim ima li itko da me uputi na koji način, gdje i kako podnijeti zahtjev za priznanje strane sudske odluke (rješenje o razvodu braka), a radi promjene prezimena i vraćanja djevojačkog. Naime, živim u Sarajevu i moram pokrenuti proceduru priznanja, a da se ne bih vraćala u Sarajevo radi jednog lista papira i uputila na pogrešnu adresu, lijepo molim savjet - upute. Da li i koliko ima sudske pristojbe na pokrenutu proceduru i da li ima kakav Download za Prijedlog priznanja strane sudske odluke. Hvala.
  4. Molim za savjet/pomoć. Živim u Sarajevu, nakon razvoda sam vratila djevojačko prezime, interesira me koja je procedura promjene istog u Hrvatskoj da bih mogla izvaditi novu domovnicu i putovnicu. Koje institucije, link, broj telefona na koji se mogu obratiti radi detaljnih uputa. Hvala. Ažurirano Molim za savjet/pomoć. Živim u Sarajevu, nakon razvoda sam vratila djevojačko prezime, interesira me koja je procedura promjene istog u Hrvatskoj da bih mogla izvaditi novu domovnicu i putovnicu. Koje institucije, link, broj telefona na koji se mogu obratiti radi detaljnih uputa. Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija