Jump to content

Rabi

Korisnik
  • Broj objava

    20
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Rabi objavio

  1. ...čestitam, a Misty7 jel položila?
  2. ...ili slave ili tuguju? Nadajmo se dobrim vijestima:palac:.
  3. ...dan, zna li itko kakav je ispit za stručnjaka zaštite na radu, koji se polaže u ministarstvu? Zanima me jeli teško, i može li se naučiti bez prethodne edukacije? Hvala...
  4. Sretno ljudi, još ne mogu vjerovati da sam gotova... savjet: trebate znati, imati samopouzdanje..., i malo sreće:cager:
  5. Ja sam ponavljač i nisam imala opći dio već samo posebni. A prošli put na općem imala sam pitanja koja su na stranicama ministarstva uprave, i ništa dalje od toga. Ispitivači su OK., ako znate nećete imati problema, i pomažu ako se vidi da si učila. Sjesti, zagrijati stolicu i nemaš frke...
  6. sorry, jučer slavila... završila sam Upravno u Splitu i odradila praktični dio na sudu u ZK. Pitanja: prijavni list, pojedinačni ispravni postupak, vrste zabilježbe, simultana hipoteka, knjižna prava, ispravni postupak, spor i sl.... Nije problem u pitanjima već kako su postavljena...a to je bilo ajme, morala sam postavljati podpitanja da bi shvatila što me pita. Užas, bila sam očajna, ali nakon toliko učenja nisam dala da me baci...teška borba. Žena ima principe i kriterije... pa sutkinja je, svidila bi mi se u drugim okolnostima. Moraš znati, ne samo čitati..sretno.
  7. :hvala:... položila, ali se osječam kao da me vlak pregazio...posebni dio me uništio... U jednom trenutku sam osjetila da će me baciti, a meni to nije dolazilo u obzir, cijeli godišnji sam potrošila na učenje pa sad još da padnem... Ubila sam i sebe i nju:glavomozid:, nekad i to upali...
  8. svaki dan 3-4 sata po pitanjima, dok ne naučiš... i pala. Sad učim cijelo ljeto 2 predmeta, srećom je sutra...:tuzan: Ma sve ovisi o tvom kapacitetu, ali moraš znati o svemu po nešto, ali znati...
  9. Najbolje vam je da otvorite stranicu ministarsva uprave. Tamo imate službene materijale, odnosno pitanja i odgovore. Pitanja je dosta , ali ne pitaju ništa van toga.
  10. Ne znam tko je pisao ovu, ali cifra je 390 kuna, mogu Vam i faksirati dopis ako želite. I ja sam se nadala da će biti manje. Pitat ću gospođu Buhin zašto je toliko, baš me zanima...
  11. Meni lijepo piše 390 kuna i broj državnog proračuna, pa sad neznam kakvi su to kriteriji.
  12. Zvat će te kad dođeš na red, nije striktno tih 30 dana. Ja sam cijelu ljetnu pauzu imala, a plaća se 390 kuna. Bolje bi bilo da te odmah zovu dok je još svježe gradivo u glavi, ovako moraš skoro sve ponovo ućiti. Jel možda netko polagao sustav pravosuđa. Polažem u subotu pa me zanima što pitaju?
  13. Bog, na stranicama Ministarstva uprave imaš lijepu skriptu po pitanjima za lokalnu i regionalnu samoupravu ako ti može što pomoći, a za ovo drugo neznam, pozdrav.
  14. Jutro, na stranicama Ministarstva uprave imaš jako lijepo napravljena pitanja i odgovore za svaki predmet. Pitanja su za opći dio, a što se tiče porezne neznam ništa o tome, jer ja sam na sudu, pozdrav.
  15. Jutro, ponavljam zemljišno knjižno i sustav pravosuđa. Molila bih ako netko zna koja se pitanja vrte, jer je u Zakonu svega previše, a ispit je 05.09., hvala.
  16. Imate pitanja i odgovore za opći dio na stranicama Ministarstva uprave,obuhvaćeno je sve i lako se uči.
  17. Bog ljudi, ponavljam sustav pravosuđa i zemljišnoknjižno 05.09., pogubila sam se u zakonima, pa bi molila ako netko ima skriptu ili najčešća pitanja...hvala.
  18. Ta pitanja su samo za upravu, a sustav pravosuđa i sudske pristojbe nema, ili ja ne mogu naći?
  19. Jeste li dobili skripte? Ako niste prosljedit ću Vam na mail ono što sam ja bobila.
  20. Vidim da ste tražili skriptu koja i meni treba, pa me zanima jeste li što dobili? suracrabia@gmail.com
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija