Jump to content

DrSifenjerovic

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Što je sa plaćanjem pristojbe/poreza ako se radi o običnoj kupoprodaji, a automobil je registriran prošli mjesec (dakle, pristojbe su već plaćene)? Je li jeftinije sklopiti ugovor o darovanju ili ugovor o kupoprodaji kod prijenosa vlasništva automobila u situaciji gdje se radi o prijateljima?
  2. Zahvaljujem na Vašem odgovoru. Napokon netko tko odgovara sa pravne strane, a ne sa emocijama.
  3. Čovjek radi u firmi već 10-ak godina i plaća mu samo pada. No, ne bi to bio toliki problem da drugima oko njega plaća ne raste (tj. bodovi), a ti drugi rade na manje zahtjevnim poslovima. Tako da je sada došlo vrijeme da on, koji radi kao operater CNC (jer je jedini koji je licenciran za to i jedini koji zna strani jezik potreban za rukovanje strojem) ima manje bodova od čistača, varioca, brusioca itd. Postoji li kakva mogućnost na žalbu, tužbu koja bi se temeljila na čemu, kojim zakonima...? Hvala!
  4. To je slika četnika...kojima...idu...laseri...iz...očiju... Jeste li možda preskočili taj dio? To je satira koja se vidi iz svemira. Pitanje je: smije li netko biti kažnjen zbog satire u ovom navedenom smislu.
  5. Poštovani, obraćam vam se s molbom da što prije i što točnije odgovorite na moj upit (ako znate, jasno). Naime, moj brat je dobio ukor u srednjoj školi zbog toga što je stavio na zaslon školskog računala sliku četnika kojima idu laseri iz očiju što je očita satira, odnosno karikatura. Na koje zakone i odredbe bih se trebao pozvati u žalbi (tj. roditelji)? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija