Jump to content

matjaffzg

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ispod brisača mi je ostavljena kazna od 300 kn za nepropisno parkiranje (nema veze sa zonama i Zagreb parkingom). Parkirao sam na gradskom parkiralištu ali ne u crtama, označena mjesta bila su popunjena, već u prolazu pazeći da nikome ne smetam.Znate ono kad idete u KBC Dubrava pa je sve zauzeto i ljudi se kojekud uguraju, sve je dio parkirališta i sve funkcionira... Nisam vlasnik vozila...
  2. U pravnom smislu nisam stručan ali pokušajte promijeniti naslov teme. Npr. "Obiteljsko zlostavljanje, što i kako dalje?". Nadam se da će Vam tada izaći u susret sa pregledima teme pa tako i pravnim savjetima. Ovakav istup pomalo provocira predrasude. objasnite staloženo i ne toliko izravno ali opet konkretno o tome što Vam se zapravo događa. Možda Vam preostaje opcija da promijenite ključanice kada sin nije kod kuće, a pošto ste vlasnik nekretnine imate na to pravo, u slučaju da pokuša nasilno ući u stan pozovite policiju... Neznam, neka vam odgovori netko stručniji.
  3. Zovem danas TELE 2 da pitam koliko mi iznosi ukupno dugovanje. Vele, ne to je kod našeg zastupnika Sučića.Zovem odvjetničko društvo Sučić oni vele zajedno sa odvjetničkim troškovima dug sada iznosi 1800 kuna (dugovanje prema tele 2 bilo je 800kn). Znam da vrlo vjerojatno moram platit cjelokupan dug,ali postoji li mogućnost ulaganje žalbe na nešto već i mogu li uopće išta postići s uloženom žalbom. Moram napomenuti da još nikakvu obavijest nisam dobio već sam od Sučićevih saznao da je kod bilježnika trenutno prijedlog za ovrhu. Mogu li možda odmah platiti samo dugovanje prema tele 2 ili pak dio odvjetničkih potrživanja,hoće li se tada cifra umanjiti. Uglavnom, više revolucije u mene nego u Čegevare... "Što mogu znati, čemu se smijem nadati, što mi je činiti, što je čovjek"
  4. Situacija je sljedeća. Nakon ostavinske rasprave 2/3 kuće pripao je meni, a ostatak drugom članu rodbine. U kući nitko ne boravi stoga sam odlučio u kuću smjestiti gospođu koja je trenutno ostala bez smještaja i završila na cesti. Mislio sam da to nije loše rješenje jer ionako nekretnina je na selu,nitko u njoj ne boravi i tako samo propada. Ipak drugi član rodbine, čija je trećina nekretnine ne dozvoljava da navedena gospođa u njoj boravi. Da bi to spriječili čak su i fizički intervenirali, isprepadali ženu, itd.. (poznati seoski klišej...) Zanima me koja su moguća pravna rješenja problema i što dalje poduzeti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija