Jump to content

neznastkosam

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Sve to stoji i hvala na odgovorima. Nisu došli uodori, došli su u civili kao normalni ljudi u odjeci civilnoj i s civilnim vozilom bez onznaka Policije. Nisam napravio ništa osobno, a moj broj je povezan s mnogima koji možda jesu jer kontaktiramo iz prijateljskih raloga. U prvi mah mislio sam da je porezna, ali nije, policija je bila, zbunio sam se.
  2. Ali, zašto bi oni uopce provjeravali "kako ja dišem"? Nisam u nikakvom prekršaju, možda jesam na malo lošije glasu jer imam malo više od drugih (nikakvo dokazivanje, nego argumenti), ali zašto se samo pitam, što može to biti, a da tako tajno kriju i da idu preko liste poziva. I da, ako me ne prisluškuju, odnosno ako su došli po ispsu brojeva pa se pojavio moj, zašto onda preko mog broja provjeravaju brojeve s kojima najviše kontaktiram, odnosno, oni su mi čitali brojeve a ja sam morao reći čiji su to brojevi, odnosno dali ih imam u imeniku, pročitali su 6 brojeva i sve sam ih imao u imeniku (kolega, kolegica i obitelj), prevelika bi to bila slučajnost da ih slučajno sve imam u imeniku, znaći da su tražili ispod poziva s mog broja i rekli da su to najčešće pozivani.
  3. Sada znam za iduci put kada dodu, a vjeroatno ce opet dolaziti povodom iste istrage. Ne odgovaram na pitanja dok ne dode odvjetnik. Možete li možda reći kakva bi to istraga mogla biti da se ide putem telefona, odnono traženjem liste poziva neke osobe?
  4. U pravu ste, tek sam kasnije nadošao da bih možda trebali imati neki nalog ili slično, također da im nisam dužan to reći, da se se jave mom odvjetniku, ali to su onda komplikacije, da sam nešto napravio onda bih se možda i pravio grbav, ovako sam im rekao brojeve i otišli, ali ne bude svedno pa ni ne razmišljaš o tome. Može biti i to, ali zašto onda imaju baš brojeve koje ja imam u imeniku? Zašto nemaju neki "XY" broj koji nemam u imeniku? Znači da imaju pristup mojim pozivima, a s obzirom da mi je otac na tapeti zbog mnogo čega (firma, porez) nebi me čudilo ni prisluškivanje. Hvala, pozrav.
  5. Danas dosli plavci u civilu kuci, procitali mi brojeve iz rukovnika i ja im morao reci ciji su to brojevi dok sam provjeravao u imeniku. 6-7 brojeva, među njima kolege i obitelj. Samo su rekli da ništa ne smiju govoriti da istražuju kazneno dijelo i da se moj broj tu pojavljuje. Što bi to moglo značiti? Hvala, lijep pozdrav.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija