Jump to content

kantica

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Mobitel sam ugasila i izvadila karticu i čekam da me ponovno pozovu, evo prošlo je više od tjedan dana i još nitko ništa.... p.s. Hvala svima na odgovorima i savjetima!
  2. Ako je mobitel ostecen, mogu li ja snositi odgovornost, recimo da mi je upao u vodu i vise ne radi. Imei broj je vidljiv na poleđini mobitela.
  3. Pozdrav, prije 6 mjeseci sam kupila iPhone 5s preko njuškala od gospodina iz Osijeka, vakumiran u originalnom pakiranju, s računom i garancijom, kojeg je on prethodno kupio na pretplatu te odlučio prodati uređaj preko oglasnika po naravno značajno povoljnijoj cijeni. Prije tjedan dana me kontaktirala krim policija, te su mi objasnili da je gospodin sklapao pretplate s tuđim osobnim podacima (u nekoliko navrata) nakon čega je preprodavao mobitele, a troškove prema mobilnom operateru naravno nije podmirio. Njega su uhvatili i drže ga u zatvoru, a od mene traže da mobitel vratim. Jesam li ja dužna vratiti mobitel (mogu li ga ikako zadržati), jesam li ga dužna vratiti u očuvanom stanju (što ako ga oštetim ili ga vratim u neispravnom stanju) te imam li uopće ikakvu pravnu osnovu da vratim svoje novce ili zadržim uređaj?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija