Jump to content

ivano1402

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. U redu, uzimaju li se tada izjave ili uvaže priznanje lažnog prijavljivanja, završi li se na prvoj raspravi ili?
  2. jeste li upoznati možda, daje li policija prijedloge sudu prije glavne rasprave ili slično.
  3. dakle, vaš je savjet sad ne poduzimati ništa nego čekati poziv sa suda i tamo reći istinu.
  4. dakle moguće je, ako je i policija već vidjela da su oboje za to krivi a na njegovu molbu da se zaštiti druga strana samo on procesuira, otići u nadležnu policijsku postaju koja je intervenirala i povući optužbe tj jeli moguće navesti da se šteta nadoknadila ,
  5. a može li oštećenica sugerirati u policiji kao ovlaštenom tužitelju nakon 2 mjeseca od događaja
  6. Poštovani, zanima me kako povući optužni prijedlog podnesen za obiteljsko nasilje ( prekršajna prijava), ako je prijava poluistinita bila i namjerna da se našteti. Poziv sa suda još nije došao niti su okrivljenik niti oštećenik nakon izlaska policije na teren i zadržavanja optuženika nekoliko sati dalje ispitivali. molim konkretan odgovor, ako bi oštećenik povukao prijavu. naime oštećenje je bilo ekonomske prirode.
  7. poštovani kako je moguće povući prijavu za obiteljsko nasilje, koja je bila preuveličana i dijelom netočna, a optužnica još nije podignuta već samo optužni prijedlog.
  8. Dobili smo rješenje o ovrsi koje nas tereti od osiguravajuće tvrtke prošlo je više od dvije godine tog događaja, a i datum nikako ne odgovara onom u policiji,tj. nitko nas tada nije kontaktirao ni otroškovima niti poslao bilo kakav račun. MOLIM AKO NETKO MOŽE NEŠTO KONKRETNO ODGOVORITI NA ŠTO DA SE OPOZOVEM U ŽALBI. HITNO.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija