Jump to content

TomicaZG

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav! Imam pitanje, dali je stupio na snagu zakon da mlađi od 25 godina ne plačaju porez ni prirez na plaču? Hvala!
  2. Hvala na odgovoru ali mislio sam pitat dali ja kao roditelj moram ili mogu njega odjavit sa prebivališta od roditelja?
  3. Dobar dan, imam pitanje. Da li roditelj ( Vlasnik stana ) može ili mora odjavit djete sa prebivališta ako ne stanuje više kod roditelja? Hvala na odgovoru.
  4. Tu je odgovornost jedino i isključivo roditelja a ne bake i djeda. Baka i djeda sigurno nisu utjecali na rođenje unuke ili unuka. Siguran sam, da država ima bolje načine kako prisilit oca djeteta da plaća svoje obaveze a ne teretit baku i djeda i to još ovrhom kao da su oni nešto krivi. Di su prava bake i djeda? Zašto se njih ništa ne pita u ovakvoj situaciji? Dali oni to žele ili ne? Shvačam za dobrobit djeteta ali mislim i smatram da je to odgovornost isključivo roditelja.
  5. I šta su tu roditelji krivi (baka i djeda)?
  6. Znači, on bilo kome napravi dijete, njegovi roditelji moraju za njim plaćat uzdržavanje (alimentaciju)?
  7. Gospodine Željac047, možete mi objasniti zašto bi baka i djed morali plačat uzdržavanje unuke ili unuka pored živih i punoljetnih roditelja?
  8. Interesira me dali je opunomočenik dužan obavijestit banku o smrti vlasnika tekučeg računai vratit karticu ili može bilo tko?
  9. Poštovanje, Imam jedno pitanje i zamolio bih ako mi možete pomoć. Koje su obaveze opunomoćenika po tekućem računu iza smrti vlasnika računa?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija