Jump to content

deelight2015

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Shvatila sam sve sto je drot napisao. Medutim nije mi jasno koga da zovem u vezi obavijesti, koji ured u policiji (inace sam iz zg). Da primarni je cilj da nista ne dode doma pa cu zato i platiti.
  2. A koga mogu kontaktirati u vezi toga? Hoce li doći neka obavijest još doma osim svih ovih papira koje sam dobila na mjestu prekršaja? Jer u prekršajnom nalogu koji sam potpisala odma piše i kazna i svi troškovi i koliko sam bez vozačke.
  3. Sinoć me zaustavila policija i napuhala sam 0.8 s tolerancijom 0.7. Nikada nisam imala prekršaja i ne mislim pisati prigovor. Dobila sam zabranu upravljanja vozilom na 12 sati i kaznu od 1000 kn i mjesec dana bez vozačke. Uplatnicu i objašnjenje da mogu platiti u roku 8 dana 2/3 kazne sam dobila na licu mjesta. Vozačku sam pokupila danas, pa su mi rekli da će mi obavijest o početku trajanja zaštitne mjere doći doma na adresu. Jeli moguće pokupiti to isto u policijskoj postaji? Ako i dođe doma piše li zbog kojeg razloga počinje zaštitna mjera. Hvala unaprijed!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija