Jump to content

lilly3

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. zanimljivo. iz kojeg razloga bi ja svoje dijete na krscanski Bozic odvlacila od svojih nonota i none sa kojima zivi, (mojim majkom i ocem) i tetom. (svojom sestrom) kod drugih ''bake i djeda'' koji za to dijete u zivotu nisu pitali.i jos su nevjernici. zaista, logika vam je vise nego razumna. nadala sam se strucnijem odgovoru, no sto je tu je. , nebi islo:) ugodni blagdani
  2. Dijete ima 16mj , otac ima pravo vidanja jednom do dva puta tjedno, upisan je u rodni list kada je dijete imalo 10mjeseci, znaci on dolazi kod mene doma, uredno na vidanja, sada bi on vozio dijete kod svojih roditelja koji nisu nazvali niti jednom ni pitali za dijete cijelo ovo vrijeme. kada ulazi u moju kucu niti ne pozdravi. moram napomenuti, pri upisu na maticnom otac se nije izjasnio o nacionalnosti te je izjavio da se smatra indijancem. (ne nije indijanac, roden je tu gdje i ja, a nacionalnost mu je kao i moja.) covjek ima problema, ocito. sada mu je trenutno oduzeta vozacka dozvola zbog saobracajne koju je skrivio, a na autu nema ni registraciju. ne moram Vam objasnjavati kako to smatram problemom, njegove ceste nesrece sa vozilima. moje pitanje se odnosi na djetetovu dob, smatram da je premaleno da ide sa ocem 50km koji ne moze vozit ni sam sebe bez da ne skrivi nesrecu, a osobito se ne osjecam ugodno pustiti ga samog s ocem kojeg prakticki ni ne pozna da ga odvede meni i njemu (djetetu) nepoznatim ljudima. Jednostavno mislim da njegova okolina i on sam nije sigurna za moje dijete.
  3. pozdrav, imam jedno pitanje, koja je zakonska dob djeteta u kojoj biološki otac može na samo uzeti dijete na viđanje u drugi grad bez prisustva majke?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija