Jump to content

Satyagraha

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Satyagraha objavio

  1. Ima novaca na racunu za troskove, no pitaj Boga kada ce biti ostavinska. Puno hvala na odgovorima! Nista ne diram. Bum se valjda nekako snasao
  2. Nadam se da sam u dobru kategoriju stavio upit ukoliko nisam isprike unaprijed i molim moderatora da prebaci temu u odgovarajucu kategoriju, hvala. Prvo i osnovno, unaprijed hvala na odgovorima! Situacija je sljedeca... Majka je 2017. preminula, sestra i ja smo se na ostavinskoj raspravi odrekli svega u korist oca. Sada je otac preminuo. Buduci da je vecina sluzbi raspustena uoci korona virusa nemozemo napraviti bas nista pa imam nekoliko pitanja i molim za pomoc. Ja sam onkoloski pacijent i ne radim vec godinama zbog svojeg zdravstvenog stanja. Prijavljen sam na ocevu kucu u Velikoj Gorici dok je on bio prijavljen na Dugom Otoku gdje takodjer imamo kucu. Iako je bio u mirovini otac me do sada financirao. Buduci da su, kao sto rekoh, sudovi i odredjene sluzbe raspustene nemozemo inicirati ostavinsku raspravu niti sam uspio dobiti potrebite informacije pa Vas molim za odgovor na sljedeca pitanja: 1. Dali krsim zakon ukoliko koristim njegove kreditne kartice? (rezije i hrana) 2. Krsim li zakon ukoliko upotrebljavam njegovo vozilo? 3. Imam li pravo na njegovu mirovinu? Jos jednom - hvala i srdacan pozdrav!
  3. Ukratko.. dobio sam obavijest (postom) da je moj lihvarski kredit prodan (?!!) i da RBA vise nema nikakve veze samnom, te su me, na dnevnoj bazi, poceli silovat djelatnici tvrtke EOS Matrix. Nisam uplatio ni lipe, a niti planiram. Kredit u RBA je bio nenamjenski, a posteno sam vratio koliko sam posudio. Iznos duga, tj. lihvarskih kamata trenutno iznosi 40.000 kn. Na sebi nemam nista (nekretnine/pokretnine) tako da mi nemaju sto ni uzet. Iako ne polazem bas previse nade.. here goes: trazim dovoljno ludu osobu koja ce me zastupati pro bono buduci da mi je izvor prihoda presusio prije dvije godine. ...s tobom ili bez tebe; netko ovom silovanju jadnog puka treba stati na kraj. Ovo je prvi korak.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija