Jump to content

Privat

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Privat objavio

  1. pozdrav! Nakon smrti oca provedena je ostavinska rasprava i podjeljena je imovina na 3 djela mamu, sestru i brata. Dali mama može tražiti veći dio od onog što je dobila pošto je više od djece sudjelovala u izgradnji kuće i gospodarskih zgrada. pdpitanje: kuća je nadograđivana dvije sobe i izgrađena je gospodarska zgrada (drvarnica, stala) sve to bez građevinske dozvole, kad je bila rasprava mama nije to spominjala na sudu kao dodatna imovina koja je je ostala iza oca. Šta i kako riješiti pitanje vlasništva nad tim nekretninama? dali se ti isto djeli ili se to treba srušiti u slučaju da dođe dosudske rasprave pošto nema građevinsku dozvolu?
  2. Privat

    pitanje

    u cemu je problem ako ostavim poruku s pitanjem a nitko ne odgovara nego se ta tema brise svaki put kad ju ostavim cemu onda mogucnost postavljanja pitanja, ili ja nesto krivo radim?
  3. nakon očeve smrti prije 12g. provedena je ostavinska rasprava gdje je podjeljena imovina na 3 djela, međutim nigdje se ne spominje naknadno dograđena kuća i gospodarski objekt. KOJI SU IZGRAĐENI BEZ GRAĐEVINSKE DOZVOLE. Sad bi se htjeli razdjeliti i upisati stećevinu na svoja imena kako i šta s ovim što je izgrađeno bez dozvole. unaprijed hvala na odgovoru.
  4. Otac mi je umro 92. Na ostavinskoj raspravi njegova imovina je podjeljena na sestru mater i mene. Međutim nigdje nije upisano da je otac izgradio štalu i nadogradio kuću bez građevinske dozvole pa se zato nigdje ne spominje u ostavinskoj. Koja je procedura da se to podjeli i na koji naćin pošto zajedno više nejde a ja bi napravio nešto za sebe ali neznam gdje kad nije razdjeljeno da se zna od kud do kud je ćije. Radi se o selskom imanju. Hvala unaprijed na brzom odgovoru!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija