Jump to content

Laura1982

Korisnik
  • Broj objava

    18
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ma zanima me ako bih prodala dio prostora jer je prostor velik sta sve pravno treba imati za dici zid? Dakle tribalo bi prostor pregradit. E sad sta mi je sve potrebno za to da bude sve po zakonu i da opet ne dobijem po repici? Da li smo duzni oboje to potpisat, itd?
  2. U njihovom slucaju svi suvlasnici su ujedno bili i direktori dakle bio je ovlasten za potpis! Zanima me jos jedna stvar ako se dize zid da bi se napravila pregrada izmedju vise vlasnika da li je za to potreban potpis sviju i sta uciniti ako je neko od njih ipak podigao zid iako nije dobio suglasnost?
  3. Projereno na webu. Hvala Bogu sve lijepo pise u tanane. U svakom slucaju osoba koja je meni potpisala raskid ugovora u datom momentu se je i dalje u registru vodila kao jedan od suvlasnika, pa me zanima da li to mijenja na situaciji tj. da li ja sad mogu rec proslo je 3 mj. otkaznog roka, imam ugovor o raskidu i rec im cao? I da li mogu traziti naknadu za neplacanje najma svo ovo vrijeme?
  4. G-mane, pa to je ono sta me buni. Ta osoba je jos uvijek bila u sudskom registru kao jedan od suvlasnika i direktora firme u momentu kad je meni potpisan askid, ali novi vlasnici i direktori firme tvrde da je taj clan vec bio lisen i vlasnistva i funkcije direktora, iako je u sudskom registru jos uvijek bilo njegovo ime. Sad mi nije jasno jel raskid valjan il ne i sta mi je sljedece ciniti? Hvala vam svima od srca. Posto sam totalni laik vise mi nije jasno sta smijem, a sta ne?! Najgore od svega je sta sam lisena prihoda od kojih ovisi moja obitelj.
  5. Al to necu dobit odmah vec za par godina jel tako?
  6. Ajme hvala Vam puno jer osim sta igraju prljavo ni ne placaju najam. Glupo je sta drzava stiti uzurpatore koji su prevarom ishodili privremenu mjeru i tom odlukom promjenili brave i zaposjeli prostor. Nevjerojatno mi je da ih sud ne moze kaznit zbog zablude.
  7. Dakle osim sta mogu ponovno uci nista vise nije u mojoj moci iako sam ja ostecena bas tom privremenom mjerom tj greskom suda?! Sta ako oni i dalje ne zele izac? Ažurirano Kako posredni posjednik? Meni je receno da prema clanku 21 kao vlasnica imam pravo vratiti prostor natrag pa cak i silom unutar 30 dana otkad mi je prostor oduzet?!
  8. Sud je uvidio da je donio pogresnu odluku tj da je bio u zabludi, pa zar to nema nikakvu ulogu s obzirom da se uslo u posjed mog prostora bas nakon te odluke dakle greskom suda?! Po Vama ja ne dobivam nista ukinucem ove privremene mjere?
  9. Privremena mjera je ipak ukinuta jer je sucu ukazano na nepravilnost. Zanima me sad koje su moje mogucnosti s obzirom da su ovi promjenili bravu i imaju zastitara ? da li ja sada mogu prostor ponovno preuzeti kao vlasnica s obzirom da nije proslo 30 dana otkad je prostor u njihovom posjedu? Aludiram na clanak 21 tj. pravo na zastitu posjeda prema zakonu o vlasnistvu.
  10. Naucila sam skolu i vjerujte mi bez ovrsne klauzule vise ne sklapan ugovore. Glavno pitanje koje mene mori je to kad cu moci ponovno pristupiti svom prostoru i koristit ga? Budite otvoreni i kazite koliko dugo cu cekat?
  11. U momentu raskida ugovora ta osoba je jos uvijek bila u sudskon registru koja mi je potpisala. Promjena u registru je tek uslijedila nedavno, nakon otkaza najma. Oni ni dalje ne zele napustit prostor, privremena mjera je i dalje tu. Suca nema ni cuti ni vidjeti-negdje na odmoru je. Vise mi ni najam ne isplacuju. U soku i nevjerici sam. Sud stiti uzurpatore i bezakonje. Ne znam vise kud bi sa sobom?! PS: U prostoru je ista firma koja je tu vec godinama samo sa novom strukturom. Ne znam kako se to onda gleda?!
  12. Zna, al je usprkos tom saznanju dobila privremenu mjeru kojom se meni zabranjuje ulaz u moj prostor. Ne znam vise sto ciniti?! Ne mogu uc, ne mogu iznajmit, koliko vidin za 12 mj mi nisu uplatili najam, a novi vlasnici ne zele potpisat raskid najma...ne znam vise sta ciniti?!
  13. Jesu placali su, ali je doslo do neizgladivih razmjerica, te sam ja odlucila otkazati najam uz otkazni rok od 3 mj i u medjuvremenu nasla novog klijenta. Vezano uz ovu kontradiktornost i mene to buni. Naime ta firma je mijenjala upravu i vlasnike, a meni je raskid potpisao clan stare uprave i zato i jesam nasla nove klijente. Naime nisam bila upoznata sa promjenom strukturom firme i njenih clanova, a novi clanovi su digli privremenu mjeru kojom ja ne smijem uc. Ne znam vise sta ciniti?! Totalno sam obmanuta i zakinuta.
  14. Podnjete su i tuzba i zalba, al me zanima da li u skorije vrijeme cu moc uc u prostor ja ko vlasnica, a i ta nova firma s kojom imam ugovor?! Takodjer me zanima da li ja mogu dici cijenu najamnine posjednicima ukoliko ne zele izac? Da li bi uz vlasnicku mogla jos dici i posjedovnu tuzbu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija