Jump to content

JackRicher

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je JackRicher objavio

  1. Postovani , molim za pomoc . Interesira me dali inspekcija rada obuhvaca mobbing tj dali se njima prijavljuje . Koji su potezi u dokazivanju mobbinga i ako netko zna koliko su uspjesni ishodi takvih prijava . Imam problem sa poslodavcem koji terorizira vecinu djelatnika firme . Od suljanja uhodenja prisluskivanja razgovora , uvodenja ne smislenih pravila , zadavanju kolicine posla koju je nemoguce izvrsit i slicno . Stvari su daleko izmakle kontroli i situacija je zaista ozbiljna . Hvala na pomoci ! (Na stranici mobbing.hr nisam nasao odgovore )
  2. Znaci ovako , 1.1 je neradni za cijelu firmu zbog praznika .. I taj neradni dan ulazi u satnicu i placen je , vodi se pod d. Blagdan / praznik .. Isto tako bi trebao imat ili barem tako smatram , slobodan dan za ovaj tjedan . Pa mi je receno da je slobodan dan za ovaj tj 1.1 . Sto mi nije jasno kako je moguce . Biti slobodan na dan koji je ionako vec neradni . Da nije taj datum , inace bi mi bio radni dan i sl dan bi padao na jedan dana u tjednu..
  3. Postovani interesira me kako je moguce da mi poslodavac moze dat slobodan dan na dan drzavnog blagdana / praznika ? I taj navedeni blagdan/ praznik ulazi u satnicu i neradni je . Tocnije se radi o 1.1 i slobodnom danu za taj "tjedan" .. Unaprijed hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija