Jump to content

risbo1989

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je risbo1989 objavio

  1. Hvala još jednom ! Radi ona u Bosni tako da ćemo izbjeći svu tu proceduru i dodatne troškove. Ja se samo nadam da će njena prijava ovdje kod mene u Njemačkoj proći glat i da će joj Ausländerbehörde dati tu radnu i boravišnu dozvolu u brzom i kratkom vremenskom periodu.
  2. Hvala na informacijama ! e sad neki dan sam načuo kako internacionalni vjenčani list mora biti striktno na njemačkom jeziku, jer bilo kakav drugi ne priznavaju u Ausländerbehörde ! Jel to istina ? I dal osim toga treba još kakav njen dokument iz BiH ( naravno osim putovnice ) ? I koliko je pametno da joj prijavim boravak u Hrvatskoj ( gdje sam i sam prijavljen ) kako bi dobila boravišnu iskaznicu na moju hrv. adresu ako je već planiram voditi u Njemačku kod sebe ?
  3. Pozdrav ! Hrvatski sam državljanin, a cura s kojom sam u dugogodišnjoj vezi je iz Bosne i Hercegovine i samim time ima njihovo državljanstvo. Planiramo se vjenčati u 1. mjesecu 2015., problem je u tome što ćemo biti razdvojeni jer sam ja od 01.02.2015. u Njemačkoj. Dobio sam tamo stalni ugovor i dolaziti ću tek u Hrvatsku kada budem koristio godišnji odmor. Pitanje glasi da li ona dobiva pravo boravka i neograničene radne vize u Njemačkoj ako samnom stupi u brak u Hrvatskoj ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija