Jump to content

drMiki

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Predsjednik Vlade RH dr. sc. Ivo Sanader i ministrica pravosuđa RH Vesna Škare Ožbolt u nazočnosti Ivana Jarnjaka predsjednik Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost u Hrvatskom saboru, Biance Matković državna tajnice, predstojnica Ureda predsjednika Vlade, i Ratka Mačeka predstojnik Ureda za odnose s javnošću i glasnogovornik Vlade RH, svečano su u utorak, 13. prosinca 2005. godine, otvorili zgradu Palaču pravde u Zlataru.[PRBREAK][/PRBREAK]Predsjednik Vlade Ivo Sanader i ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt otvorili su novu zgradu pravosudnih tijela i to: Općinskog suda u Zlataru, Županijskog suda u Zlataru, Općinskog i Županijskog državnog odvjetništva u Zlataru. Ministrica Škare-Ožbolt će otvoriti službenu web stranicu Općinskog suda u Zlataru, te e-izvadak. Općinski sud u Zlataru je 4 sud koji je obuhvaćen projektom e-oglasna ploča, te kao treći sud u RH koji je uveo Službu za pomoć osobama s invaliditetom.
 2. Dana 2. 12. 2005. spojene su na centralnu bazu Ministarstva pravosuđa i objavljene na e-izvatku gruntovnice općinskih sudova u Ogulinu, Dvoru, Tisnom, Senju, Novom Vinodolskom (Ispostava OS Crikvenica), Malom Lošinju i Gračacu. Trenutno na e-izvatku je objavljeno 101 gruntovnica općinskih sudova.[PRBREAK][/PRBREAK]Novo uvrštene baze gruntovnica ovih sudova možete pogledati na http://e-izvadak.pravosudje.hr/mpweb/main.jsp
 3. drMiki

  GP u Splitu

  Mislio sam komentirati na ovu temu ili ne? Kao bivši student PF Split koji je prešao na drugi fakultet moram samo reći da je sramotno koji tamo profesori predaju, posebice glede dr. Kačera, koji svoje frustracije liječi na mladim ljudima. Inače ako nije Vam poznato glede dr. Kačera isti je osumnjičeni za više kaznenih djela, te se vode mnogi kazneni postupci protiv njega. Osoba koja je se oženila za studenticu i koij postavlja pitanja npr. "Kako ćete napisati oporuku, a nalazite se u staklenoj kupoli, goli, bez papira i olovke?" Student odgovora - ne znam! dr. Kačer: "Razrezat ćeš žilu s noktom te napisati oporuku svojom vlastitom krvlju"- BEZ KOMENTARA. Jadan je PF Split, koji ljudi koji sebi nakite metar titula pred svojim imenom predaju, a ponašaju se kao najgori primitivci prema studentima. Naravno čast iznimkama. Najsretniji dan u mom životu je bio kada sam se ispisao sa PF Split, a sami ispis je tada trajao preko 8 dana i osobno ga je iskoplicirao bivši dekan dr. Arsen Bačić usput koji je svoju suprugu i sina zaposlio na PF Split. Sada sam pri kraju studija gdje su normalni ljudi, predavanja i seminari zanimljivi....Svim sadašnjim i budućim studentima želim veliku sreću na PF Split.
 4. Poštovana, presudu koju je donijela tzv. sutkinja Laura Puljar Matić je nevaljana. Savjetovao bih Vam da podnesete žalbu Županijskom sudu u Rijeci, iz razloga što po odredbama ZPP osoba koja nije sudac, a sudila je, presuda je ništava, vidite Zakon o parničnom postupku, te ako je presuda pravomoćna možete je pobijati podnošenjem ustavne tužbe Ustavnom sudu. Još jedna sramota gospode koja sjede u Državnom sudbenom vijeću, te su pokazali da oni nisu stručno i profesionalno tijelo već političko tijelo. Sramota, gospode renomiranih profesora, sudaca Vrhovnog suda, predsjednika HOK - a i drugih. Trebalo bih čestitati splitskoj odvjetnici NIVES MILJUŠ što je pobila odluku DSV - a, a ista je pokazala gospodi DSV - a i drugarici Antičević svoju visoku stručnost, znanje i profesionalizam! BRAVO ODVJETNICE....
 5. Ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt je 27. 05. 2005. godine na Općinskom sudu u Supetru otvorila e-zemljišnu knjigu za otok Brač te službenu Web stranicu Općinskog suda u Supetru na adresi: www.oss.t-com.hr.[PRBREAK][/PRBREAK]Općinski sud u Supetru ima prvi u RH WEB oglasnu ploču (tj. sve sto se nalazi fizički na oglasnoj ploči u sudu to je i na WEB oglasnoj ploči), Službu za pomoć invalidima, te popise sudskih vještaka i tumača. Nadalje, na službenoj stranici suda se mogu naći sve potrebne informacije oko uknjižbe, pritužbe na rad suca, uredovnom vremenu pisarnica. Svi suci i pisarnice Općinskog suda u Supetru su spojene na Internet.
×
×
 • Napravi novi...