Jump to content

dudo-sk

Korisnik
  • Broj objava

    42
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Majka mi je jučer ozlijeđena u trgovačkom centru pri izlasku kroz pokretna vrata. Naime, vrata se nisu zaustavila nego su ju kod izlaska udarila, rasjekla joj uho i razbila lice na nekoliko mjesta. Razbijene su joj i naočale. Kupci su zvali hitnu, iz centra se nitko nije pojavio. U bolnici je dobila 6 kopči na razderano uho i sanirane su ostale ozljede te je upućena kući. Policija nije obavila očevid niti se oglasio itko iz spomenutog centra, dakle, nemamo nikakve dokaze osim liječničkog izvješća. Postoji li kakva mogućnost tužbe i na koji način bi mogla dobiti nekakvu zadovoljštinu. Molim hitan odgovor. Hvala!
  2. Došao i ožujak..da vidimo sad kad će rezultati ?
  3. Predao polovinom 2007 godine,danas stiglo rješenje.. 30 hrvi 25.400 kn nominalne
  4. Pozdrav, jučer stiglo rješenje, skinuli mi sa 40 % na 30 % i dali trajno.. Nadam se da je moj put za ostvarivanje prava na HRVI okončan jer traje od 97 godine..
  5. Poštovani, Jučer (26.05.2010) sam bio treći put na vještčenju za priznavanje statusa HRVI. Molim Vas ,kakva su iskustva sa rješenjima jer mi je privremeno isteklo ? Imao sam 40 % privremeno i kako mi je treće vještačenje rečeno mi je da sam dobio trajno.Postupak traje od 1996 godine !!! Zanima me koliko dugo se čekaju rješenja ? Hvala !
  6. Priča je sljedeća: Otac je curi napravio dijete i kako sam kaže na prevaru ga morao priznati te do 18. godine djeteta plaćao alimentaciju. Oženio je moju majku i dobio mene i brata te u braku stekao par nekretnina (stan u otkupu, vikendicu, garažu). Vlasnici nekretnina su on i mama. Sad želi osigurati nasljedstvo meni i bratu tako da vanbračno dijete ne dobije ništa pošto i nakon 50 godina tvrdi da nije njegovo te da je alimentacijom isplatio svoj dug. Malo smo se raspitivali o darovnim, dosmrtnim i doživotnim ugovorima, ali samo smo u još većoj nedoumici kojim ćemo se od navedenih ugovora osigurati od djetetovog prava na nužni dio. Dakle, samo bismo poštovali njegovu želju da nakon njegove i majčine smrti ostavina pripadne nama dvoma, stoga Vas molim da mi odgovorite na koji način je to najbolje napraviti još za njihovog života i što nam je sve potrebno da bi isto i ostvarili.Hvala!
  7. Danas mi stiglo HRVI drugostupanjsko privremeno 40% do 30.04.2o10. godine. Do sad sam bio dva puta na vještačenju ,ovim rješenjem ne ću rješiti status za stalno još minimalno dvije godine..Sa HRVI.em se borim od 98 godine,odbijenica,žalba,tužba,ponovni postupak u kratko za poludjeti..
  8. Danas napokon stiglo rješenje 40/60, žalba uvažena i povećanje zadovoljavajuće..Priča oko moje mirovine napokon završena...početak 1996, a kraj 2009.. Strpljen spašen..
  9. Na tvoje ime dolazi pin, zatim ugovori i na kraju kartica... Na ugovore se treba potpisati malena i Vi i to odnjeti u najbližu poslovnicu poštanske banke i predati..Novce možete podignuti i sa papirom koji dobijete uz ugovore ako su doznačena na Ž.R...Kod mene su bila.. Znači, svaki dan očekujte ugovore..
  10. Konačno sam i ja dobio ugovore,karticu i sretstva su doznačena na Ž.R. Napokon...
  11. Jučer sam dobio pin..koji je bio zalutao radi netočne adrese Da susjeda ne radi u pošti ode pin nazad..U kojem vremenskom periodu slijedi kartica odnosno lova..Ako i kartica ne zaluta...hahahaha
  12. I kod mene isti slučaj....možda čekaju da završi školska godina i da nam više nije potreban novac...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija