Jump to content

nijebitno2

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. hvala Vam puno na odgovorima ali bih Vas samo zamolila šta bi mi dali za savjet da napravim dalje jer me inspektorica već par puta zvala da dođem povući prijavu.
  2. rečeno mi je da se radi o nametljivom ponašanju putem sms poruka ali nakon određenoga vremena me je gospođa koja vodi moj slučaj nazvala i rekla, šta sam navela u prethodnoj poruci, previše brojeva za otkrivanje identiteta te osobe. rekli su mi da je to samo nametljivo ponašanje da se ne može nikako drugačije ići jer mi se ne prijeti smrću. ovako su čak i naveli primjere: "ubit ću te, zapalit ću te" i sl.
  3. brojevi s kojeg dobivam poruke su uvijek novi i nisu registrirani. prijava za nametljivo ponašanje je podnjeta ali policija je rekla da ne može ništa s toliko brojeva i želi da povučem prijavu jer kažu da se to ne može otkriti zbog velike količine brojeva.
  4. vec godinu dana me se maltretira preko sms poruka. sumnjam naravno na jednu osobu ali čak i prijavivši ga na policiju nisam uspjela ništa riješiti. svaki puta se radi o novome broju telefona i kao neka nova osoba mi piše svakakve bljuvotine. promjenila sam broj mobitela ali je on naravno uspio doći do njega. ne dobivam samo ja poruke već i moji roditelji u kojima se ja navodim kao najveća k..... u gradu. blati mene i moje prijateljice i prijatelje. nemojte misliti da se samo žalim pokušala sam svega i svašta ali nikako da dokažem da je to on. ako nemate neko konstruktivno rješenje molim vas nemojte ni odgovarati na ovu poruku jer ovo kroz šta ja prolazim ne bih htjela poželjeti ni najgorem neprijatelju.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija