Jump to content

Danijela Peša

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani,jos nisam dobila svoju naknadu za godisnji i otpremninu,knjigovođa i taj poslodavac me rade budalom nemam vise zivaca i snage , ,kak da utjeram svoje novce???
  2. hoče da dodem potpisat odluku o otpremnini i godisnjem da mi to isplate,jel postoji to ili?
  3. evo jucer su mi poslali poruku da dodem u ducan gdje sam radila da me tamo ceka odluka o godisnjem i otpremnini i da dodem potpisat kako bi mi mogli regulirat naknadu do kraja mjeseca,a da taj ugovor na neodređeno nemaju!samo moram sad procitat sta potpisujem da me nebi prevarili sta!
  4. Poštovani,dobila sam povratnicu stiglo im je 14.01 ,a jucer 19.01. sam dobila povratnicu,nit su mi vec poslali papire nit su mi uplatili moja potraživanja knnjigovođa je uporno na njihovoj strani i radi protiv zakona ,neznam sta sad dalje?Unaprijed hvala
  5. Poštovani poslala sam im pismo i razgovarala sam sa knjigovođom i ne zele mi dat taj ugovor na neodređeno vec se prave ludi da ja to nisam potpisala sta sad dalje?dal cu izgubit pravo na otpremninu ak je vec proslo 2 tjedna od isteka ugovora?
  6. hvana puno na odgovoru i savjetu!javim se kad dobim ugovor!
  7. radi njihove vize ,da im se produlji su morali zaposlit radika zastalno,a oni su to napravili na takav nacin
  8. u ponedjeljak mi je knjigovođa reka da imam pravo na otpremninu na 1/3 na godinu ,a taj ugovor nemam jer su mi rekli da im treba da odnesu u Petrinjsku na policiju radi vize tako da mi nisu dali primjerak.Ugovor mi je isteko 31.12,a odjavili su me danas,a mislim da su trebali u roku 24 h s tim da kad sam im rekla da cu ih prijavit na inspekciju danas su me zvali da nekdodem da ce mi produzit.
  9. Postovani,imam jedno pitanje,na porodiljnom sam 7.mjeseci međutim ugovor mi je bio na određeno i sa 31.12.2014 poslodavac mi raskinuo taj ugovor,sad neznam kom da se obratim u vezi mojih prava posto sam bila zaposlena 2 godine i 3 mjeseca dali imam pravo na godisnji za 2014.godinu i kolko,i dali imam pravo na otpremninu?Stim da sam u meduvremenu i potpisala jedan ugovor gdje koji je bio na neodređeno al su oni rekli da mi nije važeći da njima treba da dobe vizu ,inače mi je poslodavac bio kinez! Knjigovođa mi kaze da nemam prava na nista pa sam se htjela raspitat i zatražit pomoć! Unaprijed zahvaljujem! S poštovanjem!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija