Jump to content

darac_

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je darac_ objavio

  1. Moj slučaj je slijedeći: 0. staž na osonovi učešća u domovinskom ratu: 1g 1. radno mjesto: 16g 1,5mj 1.1 bez posla: 1g 8mj, sam si plaćao produženo mirovinsko osiguranje, primao naknadu za nezaposlene 13mj (jasno) 2. radno mjesto: 1g 3mj 2.1 bez posla: 6mj, nisam uplaćivao produženo mirovinsko osiguranje, primao naknadu za nezaposlene 3mj (nejasno) 3. radno mjesto: 2,5g 3.1 bez posla: od jučer Zanima me da li se produženo mirovinsko osiguranje računa kao da sam bio u radnom odnosu (točka 1.1)? Ako se računa, onda bih imao neprekinuti radni staž od točke 0.-2. u ukupnom iznosu: 1g+16g+1,5mj+1g+8mj+1g+3mj=20g 0,5mj.
  2. Počeo sam upisivati tekst, slučajno lupim po enteru i ode nedovršeno. Ne vidim kako da to editiram ili obrišem.
  3. Upravo je to problem: radim u privatnoj firmi i tražim savjet da li postoji zakon koji bi me zaštitio od samovolje poslodavca, međutim izgleda da ne postoji. Hvala svima koji su odgovorili na moje pitanje.
  4. Dobio sam poziv od zagrebačke PU da dam iskaz u svojstvu svjedoka u krivičnom postupku. Ne radim u Zagrebu, pa sam morao uzeti dan godišnjeg odmora. Imam li pravo na naknadu troškova zbog izgubljenog radnog dana?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija