Jump to content

Slaven Kolar

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ljudi! Ja ne znam šta bi vam rekao, osim Hvala Vam puno! Svaki savjet u mojoj jadnoj situaciji je dobrodošao! Sam sam si kriv i svjestan sam toga sad kada mi je kasno, obično su ljudi iskorištavali moju dobrotu i uvijek sam izvukao deblji kraj. Danas mi prijatelj kaže da sam k'o Dudek, svima bi pomogao, samo sebi ne možeš i zato vam zahvaljujem! Znači, prijava na Opčinskom dr. odvj.?!? ( supsdijarni tužitelj ??? ) Hvala na odgovoru!
  2. Nikakve mjere policija nije poduzela protiv mene. Vratio auto i svatko svojim putem, nikom ništa...Tako je ispalo. Ja bez ikakvih posljedica.
  3. Nije prijavljena krađa nego utaja! Kao, dala mi je auto na 1god. da ga vozim i nisam joj ga htio vratiti kad je ona htjela i prijavila me da ga ne želim vratit i tu je zavrzlama... Navodno nemam više nikakve posljedice i nikakve prijave pošto sam auto ''vratio''. Ostaje mi samo privatna tužba!
  4. Printer koji zuji.pdf Evo! Vidi se u prilogu! Danas mi je oduzet auto i vračen njoj jer nemam dokaza da sam joj dao novce, šta sad sjest i plakat i tući se po glavi šta nisam napravio nikakav ugovor!
  5. Ovako molim vas bilo koji savjet! Bio sam u vezi sa curom 3 god. i njezina majka je prepisala svoj auto na nju i ja sam ga vozio i koristio 2god. Kupio sam auto od nje i dao joj sve novce za njega koje je tražila (1600€), naravno bez svjedoka i kupoprodajnog ugovora (na povjerenje). U međuvremenu smo prekinuli, ušla je u loše društvo i počela se drogirati i živjeti sa dilerom i kriminalcem. Ja naravno nisam još prepisao auto na sebe, a vozio ga 1.god nakon prekida. Upali su u dugove I sad želi izvući neke novce od mene ili auto, i lažno me prijavila na policiju da sam joj ukrao auto i da joj nisam dao nikakve novce. Molim vas pomagajte, šta napraviti.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija