Jump to content

surefire

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je surefire objavio

  1. Moja me susjeda zamolila da se raspitam: ona je u mirovini, koja je tijekom prošle godine iznosila 2800-3050 kuna (sa dodatkom za nove umirovljenike), a kćer joj je prijavljena na poreznu karticu kao izdržavana osoba. Imala je neka honorarna primanja na koja bi mogla ostvariti povrat poreza, pa će se skinuti s majčine porezne kartice, ali prije toga je zanima hoće li majčina mirovina zbog toga patiti, odnosno koliku joj mirovinu majka može primati bez da je se oporezuje? Hvala na odgovoru!
  2. Veselim se eventualnoj prijavi, jer će onda na vidjelo izaći i sve objede dotične, koja je otvorila blog nalik mom i predstavljala se kao ja, plus što je mojim kolegicama poslala par uvredljivih mailova. A ne smijemo zaboraviti ni objede na drugim forumima, poput "Sve o psima". Mene ta gospođa ne zanima, posve mi je bezvezna, ali zbog nje i njene krađe tekstova s foruma uvijek imamo problema, a osim toga, i vlasnici računa su se naljutili zbog neovlaštenog kopiranja njihovih osobnih podataka naokolo po netu. Dakle, slobodno prijavite, ničeg se ne bojim i ništa ne skrivam.
  3. surefire

    kleveta

    Pozdrav! Jedna sam od adminica i vlasnica foruma o kućnim ljubimcima www.ljubimci-forum.com . Inače sam iz Dubrovnika, a na forumu imamo akciju za skupljanje materijalne i financijske pomoći dubrovačkom azilu za napuštene pse koji je nastradao u nedavnom požaru. Račun na koji se sredstva skupljaju nema veze sa mnom, već pripada jednom od forumaša. Osoba, koja je s našeg foruma izgnana zbog kršenja pravila, objavila je broj računa na indexovom forumu (nick Tiha2000), a ja sam se kasnije (nick surefire) ubacila s ispravkom podataka koje je ona navela, nakon čega sam bila verbalno napadnuta, tj. aludirano je na to da uzimam proviziju od uplaćenog novca. Uz to je dotična uz moj nick stavila i link na moju osobnu stranicu sa slikama i mislim da bi to, iako je neistina, moglo štetiti mom ugledu. Mogu li je tužiti za klevetu, postoje li pravne osnove? Link na raspravu na indexu: http://www.index.hr/forum/default.aspx?q=t&idf=38&idt=140008
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija