Jump to content

Nebra

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala. Ako to bude išlo tako visoko, da li će mi i troškovi ako Visoki sud bude nemilosrdan, biti veći od ovih sada? Mislim da se neću žaliti na Visoki ,ali prigovor ću poslati . Puno vam hvala svima. Do pisanja.
  2. Da objasnim, kazna je iznosa 3000 kuna i 100 kuna za prekršajni postupak, tako da je kazna već u ogromnom iznosu i mislim da je tu još 5 kaznenih bodova, što je jako puno, ja sam mislio napisati samo dopis tj prigovor, da mi se omogući plaćanje u ratama(svaki mjesec tisuću ili tako nešto)jel 3000 odmah,mi je previše. A kod prekršajnog suca i tako ću morati ići budući da će mi se vozačka oduzeti na 6 mjeseci pa ću je morati dostaviti(tako kaže zakon)Tako da mislim da mi taj prigovor neće puno naštetiti. A sad sam u dilemi, dal da čekam ili da pošaljem....hm???
  3. To je u biti žalba koju ću poslati prekršajnom sudu? (2 primjerka)
  4. Dobro večer, evo pred par dana me zaustavila policija ispred kuće i napuhao sam 1.61 g/kg. Uglavnom pio sam doma i išao sam po kruh,no zanima me budući da sam stajao na stopu i čekao zeleno zaustavila me je policija tako što je stala autom ispred mene i to čak i ne prometna nego patrola, gdje su oni na kraju zvali prometnu policiju,zanima me , budući da je kazna ogromna i ne mogu si je priuštit sada, da li je moguće da mi se kazna raspolovi na rate? Jel sam mislio to napisati u žalbi ( ako se to može nazvati žalbom) student sam i nemam običaj piti, no prekinuo sam dugu vezu pa malo tražio utjehu u alkoholu, no baksuz kakav jesam eto sranja ( izvinite na izrazu). Dakle šta da napravim? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija