Jump to content

crna25

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je crna25 objavio

  1. ma neka im kazna, inače mene to ne zanima jer sam položila!!!
  2. vjeruj da neznam ....to nas je pitala na primjeru grada dubrovnika koji nije u roku donesao proračun za ovu godinu...kao da se to vrtilo po tv-u...uglavnom nas je pitala kako će se kazniti zbog tog..
  3. Polozila 30.01. Treba se ucit i treba znat.Komisija u mojoj grupi je bila super, nisu tlacili i pomogli su ako zapnes.evo cega se ja sjecam od pitanja: Zup/zus i uredsko( ispitivala me super zena kovrcave crvene kose) 1. Ur. Broj 2.izgled neupravnog akta 3.osnovne evidencije 4. Izgled rjesenja i koji je najvazniji dio rjesenja 5. Kome se podnosi tuzba 6.kako se pokrece spor Lokalna i sluzbenicki (ispitivala je po troje) 1.kolektivmi ugovor (tko sklapa, tko potpisuje) 2. Drz. Sluzbenici i namjestenici 3. Lake i teze povrede 4.kazne za teze povrede 5. Redovni i izvanredni prijam u drz sluzbu 6. Predstavnicka tijela i izvrsna tijela 7. Kazna ako se ne donese proracun u roku???!! Eu (zena trazi da se gradivo razumije, nihe trazila nikakve godine, uglavnom ako ne znate ona ce vas izmikati - tako je nama rekla) -izabrati tijela i objasniti - izabrati politike eu i objasniti - 5 krit.konverg. - promjene koje je uveo Lisabonski ugovor
  4. komisija je bila ok? čula sam da ima neka žena iz EU koja cjepidlači...jel tko pao na današnjem roku?
  5. pozzz...jesi li možda nabavio skriptu? polažem sad za tjedan dana...uglavnom, zanima me kako je bilo na posebnom dijelu? kakva su pitanja ?
  6. ljudi, kako je bilo danas 24.1.?? ajmo podijelite s nama..ja polažem 31.1.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija