Jump to content

scarwin

Korisnik
 • Broj objava

  13
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

Sve što je scarwin objavio

 1. Dečki hvala na odgovorima. Ako može još jedno pitanje. Je li moguća gradnja nekretnine na takvoj parceli (na kojoj budem suvlasnik)? Ili su potrebni još neki koraci?
 2. Zahvaljujem na brzom odgovoru. Dakle samo u ugovoru navesti tih 9/32 i to je to?
 3. Poštovani, Može li mi vlasnik prepisati (kupoprodajnim ili darovnim ugovorom) i na koji način svoj dio vlasništva nad određenom nekretninom ako nije vlasnik 1/1 nego u ovom slučaju 9/32? Ili treba radit parcelizaciju prije prodaje?
 4. scarwin

  Nasljeđivanje duga

  Nisu mi rekli ništa šta nisam očekivao. Al bez obzira na to ne bi volio da mene (ili nekog drugog u obitelji) iznenadi neka ovrha, pa makar bila pravno neutemeljena. Bankarica spominje taj dječji dio, pa da će se banka uknjižit na svaki dio toga bla bla. Uglavnom lagane prijetnje. Ali do toga neće doći ako im uplatim kompletno dugovanje.
 5. scarwin

  Nasljeđivanje duga

  Danas mi na banci govore da će se dug morat podmirit jer se stric nije odreka dječjeg dijela imovine od još uvijek živuće majke.
 6. scarwin

  Nasljeđivanje duga

  Evo da ne otvaram novu temu. Nedavno mi je preminuo stric. Od imovine nije imao ništa, ni nekretnine ni pokretnine. Živio je na istoj adresi kao i ja. Znači nikakvo nasljedstvo nije ostavio. Osim duga, nekih 50ak tisuća kuna, kredita i minusa po tekućem računu. Kako sad idu stvari s tim dugom, tko to nasljeđuje, treba li se to uopće podmirivati?
×
×
 • Napravi novi...