Jump to content

sukica

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Znam da se ugovor o radu s osobom na rodiljnom dopustu može sklopiti na način da se početak obavljanja poslova ugovori završetkom rodiljnog dopusta, ali ne znam od kada se ima smatrati da je ta osoba u radnom odnosu. Dakle, je li radni odnos zasnovan danom sklapanja ugovora o radu ili početkom obavljanja poslova? Za poslodavca je, mislim, ista stvar je jer rodiljni dopust plaća HZZO. Ili nije tako? Molim znalce za pomoć i unaprijed zahvaljujem.
  2. Da li se plaća carina na dječju opremu i ako da gdje je to propisano? Hvala unaprijed! Buduća baka
  3. Imam li pravo na rodiljnu naknadu ako prije početka rodiljnog dopusta nisam u radnom odnosu 6 mjeseci?. Koja je osnovica za izračun rodiljne naknade u tom slučaju? Hvala
  4. Vaša supruga ima pravo na korištenje godišnjeg odmora za godinu u kojoj se vratila na rad dakle za 2007. Dobro tumačite Zakon.
  5. Notarice, help!!! Pogledajte svoj e-mail, molim Vas! Zahvalna
  6. Ne radi se o ugovoru o uzdržavanju već o ugovoru u kojem se određuje koje dijelove obiteljske kuće suprug i ja možemo koristiti dok su roditelji živi, a koje bismo nakon njihove smrti nasljedili. Hvala Vam na trudu!
  7. Mogu li moji roditelji ugovorom dati na korištenje mome suprugu i meni dio obiteljske kuće koji će nakon njihove smrti prijeći u naše vlasništvo? Može li zet, moj suprug, biti uključen u oporuku? Hvala
  8. zna li netko kome se može uputiti žalba na odluku razrednog vijeća? Pravilnik o ocjenjivanju ne utvrđuje žalbeno tijelo za taj slučaj?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija