Jump to content

piculjan

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. PS... JOŠ UVIJEK NIŠTA NIJE RIJEŠENO. pRESUDU UPRAVNOG SUDA SAM DOBILA U 01.MJ. 2009. I hzmO JE BIO DUŽAN PONOVNO SVE OBRAČUNATI, ALI DO DANAS NIJE NIŠTA PODUZEO I NEMA NAZNAKA DA ĆE USKORO. KAKO DA SI POMOGNE!?
  2. Ako možete pomozite mi, još uvijek ovo nisam uspjela riješiti! Hvala. piculjan je napisao: Pozdrav. Imam potrebu za dodatnim mišljenjem vezano za presudu koja je dijelom u moju korist, a odnosi se na neisplaćene naknade za bolovanje tijekom 1997 i 1998 godine, Dake, nakon 11 godina dobila sam pravomoćnu i ovršnu sudsku presudu. pitanje je: zašto se na ovu presudu moraju primjenitio kamate po zakonu o kamatama iz 2002 g. kada je potraživanje iz 1997 i 1998.g.? Osobno smatram da radni sporovi nebi trebali biti isključivo u korist poslodavca, a ovim načinom obračuna kamata poslodavac je nagrađen. S mojim novcem kog je uredno mogao ili je ne znam potraživao od HZZO on je, uz istina zateznu ali nepripisivu kamatu , koristio moja sredstva koja mi je uskratio. S kojim pravom? gdje je njemu kazna za takovo ponašanje? priča je duga i šokantna, ali o tome u nastavku. Molim vaša mišljenja i savijete. Hvala!
  3. Molim ako tko zna da mi pomogne oko obračuna gore navedenih kamata. Da li se Zakoni uvijek primjenjuju unatrag, a ne od dana stupanja na snagu ili je to samo u slućaju obračuna zateznih kamata? Iznimno mi je hitno i važno, Hvala svima koji nešto znaju o tome. Osobno smatram da bi do 2002. godine obraču istih trebao biti po prijašnjem zakonu, a do donošenja novog zakona po novom. Jesam li u pravu? ili ipak griješim?
  4. Pozdrav. Imam potrebu za dodatnim mišljenjem vezano za presudu koja je dijelom u moju korist, a odnosi se na neisplaćene naknade za bolovanje tijekom 1997 i 1998 godine, Dake, nakon 11 godina dobila sam pravomoćnu i ovršnu sudsku presudu. pitanje je: zašto se na ovu presudu moraju primjenitio kamate po zakonu o kamatama iz 2002 g. kada je potraživanje iz 1997 i 1998.g.? Osobno smatram da radni sporovi nebi trebali biti isključivo u korist poslodavca, a ovim načinom obračuna kamata poslodavac je nagrađen. S mojim novcem kog je uredno mogao ili je ne znam potraživao od HZZO on je, uz istina zateznu ali nepripisivu kamatu , koristio moja sredstva koja mi je uskratio. S kojim pravom? gdje je njemu kazna za takovo ponašanje? priča je duga i šokantna, ali o tome u nastavku. Molim vaša mišljenja i savijete. Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija