Jump to content

oooder

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je oooder objavio

  1. Zapravo, da budem precizniji dok čekam odgovor i obzirom da ne mogu urediti pitanje (barem ne preko mobitela), zanima me sljedeće: ako se troškovi sahrane pribrajaju u dug ostavitelja, umanjuje li se analogno tome za njihov iznos, kada ih je nasljednik podmirio, iznos nasljeđene imovine?
  2. Poštovani, zanima me (pravno) uporište za ovaj dio o troškovima sahrane. Pregledao sam Zakon o nasljeđivanju i nisam uspio naći. Hvala.
  3. S obzirom da su mi najčešća pitanja s ovog foruma bila od dragocjene pomoći, odužujem se sa svojim iskustvima. Odgovarao sam kao kandidat više školske spreme. Opći dio EU Osnivanje EU Kojih 6 država Kriteriji EU parlament Glavne institucije Vijeće EU ZUP i uredsko što je uredsko poslovanje pisarnica načini dostave pismena glavne evidencije pomoćne evidencije sadržaj neupravnog akta zapisnik tko je tužitelj, a tko tuženik u upravnom sporu načini rješavanja up ispitni postupak dokazi akt pokretanja upravnog spora Državna služba JLPS načela državne službe dužnost provođenja vremena na radnom mjestu temeljni financ. akt i tko ga donosi koje su jed. lok. i podr. samouprave privremeno financiranje čime se osnivaju jedinice lokalne i područne samouprave status Grada Zagreba i njegove ustrojstvene jedinice Ustav i sustav Što je ustav Sudbena vlast Ustavni sud Nadležnosti sabora Imunitet zastupnika, te posebno svrha imuniteta Tko predlaže zakone Upravni nadzor Uredbe Koja temeljna prava i slobode se ne mogu ograničiti, a koja mogu i zašto mogu Posebni dio Katastar (Ivan Landek, u zamjeni) Katastarska čestica Katastarska općina Što obuhvaća katastarska općina Katastarska izmjera Katastar vodova i Registar prostornih jedinica (Ivan Landek, u zamjeni) Registar prostornih jedinica Sastavni djelovi katastra vodova Tko vodi katastar vodova Pravilnik o katastru vodova Izradba održavanje katastarskih planova (Igor Vilus) Održavanje katastarskih planova Geodetski elaborati DKP Pismeni dio Zadatak se sastojao od teksta koji opisuje dva primjera promjena na zemljištu (jedan sa evidentiranjem podataka o zgradama i drugim građevinama i promjenom podataka o načinu uporabe zemljišta i jedan sa parcelacijom i promjenom nositelja prava kupoprodajom na dijelu nastalom parcelacijom). Tražilo se na temelju tih promjena sastaviti prijavne listove i napisati nacrte prvostupanjskih rješenja za provedbu promjena u katastarskom operatu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija