Jump to content

iva2000

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. imala bih 2 pitanja: 1. ukoliko na sebi imam opterećenje poreza za kuću za odmor, a s druge strane trebala bih dobiti povrat poreza. je li moguće prebiti razliku i uplatiti ostatak poreza za kuću? 2. radila sam cijelu godinu te je zadnja plaća (za 12.mj.) isplaćena umanjena zbog teške situacije u firmi. od ostalog sam jedino imala 2 liječnička računa te mi po izračunu u onoj exelici ispalo da bih ja još morala platiti poreza?! je li to moguće? hvala!
  2. u subotu, u 23.15h mi je stavljena obavijest o počinjenom prekršaju po čl.12, st.7. (i uplatnica) i to samo meni od svih parkiranih autiju. taj mi članak ne govori previše jer na tom mjestu nema zabrane parkiranja jedino ima na početku rivu ima zabrana prometa s dodatnom tablicom dozvole od 22.30h do 9h. a kako je meni kazna stavljena u 23.15h znači da sam unutar dozvoljenog vremena. kako na papiriću nije navedeno tko mi je ostavio obavijest niti mi je dana uputa o podnošenju žalbe...koje su mi opcije? direktno u policiju se žalit ili što? hvala!
  3. imam i ja jedno pitanje vezano uz isplatu regresa. imam neprekinuti radni odnos dulji od godinu dana, te sam promijenila posao 1.5. (bez prekida) i u novu firmu donijela potvrdu o nekorištenju godišnjeg i o neisplati regresa. no u novoj firmi su mi rekli da nemam pravo na regres jer ne radim kod njih dulje od 6 mj.! jesu li oni u pravu ili ja ipak imam pravo na regres?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija