Jump to content

filiplat

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je filiplat objavio

  1. Mislim da se radi o postaji u Luckom, nemam pri ruci obavijest o pocinjenom prekrsaju. No ne bi volio da se nesto "kuha" ili da mi zamjene za kaznu zatvora ( ne znam jel je moguce jer se radio o prekrsaju vrijednosti 1000 kn). Takoder, ako vam nije problem, mozete li mi reci ide li mi na stetu sto sam potpisao obavijest o pocinjenom prekrsaju i koja je funkcija te obavijesti?
  2. Proslo je vec skoro 2 mjeseca no jos nisam dobio nista na kucnu adresu. Jel se i inace tako dugo ceka ili je nesto drugo po srijedi?
  3. Puno hvala na informaciji. Mozete li mi preporuciti linkom primjere zalbi/prigovora? Ugodan dan
  4. Poštovanje dame i gospode, a uskoro i kolege Naime, prometni policajac zaustavio me u vozilu snage motora 105 kW te mi odlucno krenuo pisati kaznu zbog prejakog vozila s obzirom na to da nemam jos 24 godine. Odlucio sam se za opciju u kojoj cu platiti pola ukupne kazne koja iznosi 500 kn u roku 3 dana. Policajac mi je na to urucio obavijest o pocinjenom prekrsaju koju sam potpisao i uplatnicu. Ta 3 dana su prosla, a ja kaznu nisam platio. Zanima me, hocu li ja sada dobiti na kucnu adresu prekrsajni nalog, kao sto bi dobio da nisam izabrao opciju "plati pola"? S obzirom da na taj prekrsajni nalog zelim uloziti zalbu. Unaprijed hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija