Jump to content

ella91

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ella91 objavio

  1. Pozdrav! Upisala sam se u autoškolu prošle godine u 09. mjesecu, položila propise i odvozila 19 sati, od 31.05.2016. nisam vozila, niti mi se itko javio iz autoškole nakon tog dana. Sad mi je već istekao i liječnički koji sam položila. Naime, ni do 31.05. nisam redovito vozila. S obzirom da sam 2/3 vozačkog ispita uplatila dotičnoj autoškoli, te je od moje zadnje vožnje prošlo već gotovo 5 mjeseci a nitko me ne kontaktira iz autoškole zanima me koja su mi prava u autoškoli te što bi trebala poduzeti po pitanju povrata novaca. Zanima me također da li imam pravo da mi autoškola plati produljenje liječničkog pošto mi je njihovom krivnjom istekao. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
  2. Hvala na odgovoru. Imam odluku suda,tako da cu napraviti tako ako ne uplati do 6.mjeseca ove godine kak je rekao da ce platiti. E sad me jos zanima da li s obzirom da sam vec trazila besplatnu pravnu pomoc i nasla odvjetnicu za postupak utvr]ivanja alimentacije, moram li ponovo uzimati potvrdu da imam pravo na besplatnu pravnu pomoc i nositi toj ili drugoj odvjetnici ili mogu izravno toj odvjetnici koja mi je prvotno vodila postupak?
  3. Nadam se da ce mi netko znati odgovoriti,jer ja vise neznam sto da napravim u vezi ove situacije. Ovako, kcerka mi sad ima 5 godina,placanje alimentacije je bilo dogovoreno preko suda i u prvo vrijeme je sve bilo u redu, dok njen otac nije ostao bez posla i jedno duze vrijeme nije mogao placati. Obecao je da ce dok nade posao platiti i sve zaostatke i stvarno ih je i poceo placati, samo sto je odjednom od 12.mjeseca 2012. godine preskocio cijelu 2013. godinu i poceo placati zaostatke za 2014. (placa mi na racun tako da biljezi za koji mjesec je uplata). Ja sam mu to i rekla,a on je na to rekao da ce platiti za 2013. al je i dalje uredno pisao da je uplata za 2014. tj. sada vec za 2015. godinu. Uglavnom,ja mislim da on zeli izvuci i da mi ne misli platiti za tu jednu godinu, a mene sad zanima sto mogu napraviti u toj situaciji?Dal ga mogu tuziti?I kad ce nastupiti zastara?Jer mislim da on na nju racuna. Hvala unaprijed na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija