Jump to content

tehnicar

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. A dokazi od strane policije su snimke, ali pošto znam da nisam kriv ja sam i tražio da i ja i sutkinja vidimo te snimke jer će se vidjeti da nisam počinio to što mi se stavlja na teret. Naravno ona nema kod sebe te snimke jer ni njoj u tom trenutku nisu još bile dostavljenje tako da je sve to bilo vrlo brzo i praktički nisam ni stigao reći šta želim, ona nije bila zadovoljna što uopće ima posla sa mnom/nama (jer smo dovezeni po hitnom postupku direktno iz pritvora) što mi je i direktno rekla i to je htjela što brže odraditi.
  2. Pa sa mup-a sam odvezen na sud gdje sam sutkinji rekao svoj iskaz i onda sam pušten. Mislio sam na konzultacije kod nje, a optužni prijedlog nisam dobio ni sa mupa ni sa suda još uvijek. ali strah me da ona ne donese odluku bez da ja vidim ikakav dokaz protiv sebe.
  3. Ali vidio sam da postoje konzultacije sa strankama određene dane, znači nije moguće doći na razgovor i pokušati dati uvid u cijelu situaciju? Ne za sporni događaj nego za općenito ponašanje na nogometnom stadionu recimo?
  4. Stvarno ne znam više što napraviti. kroz neslužbeni razgovor sa inspektorom mup-a koji je bio na mjestu događaja rečeno mi je da je to sve samovolja jedne osobe (interventnoga policajca koji je vodio osiguranje utakmice) i da on zna da nije bilo ništa od toga što se stavlja na teret ali da je sada jedino preostalo žaliti se na odluku suda. Prilično me frustrira situacija jer kazna i mjere koje se mogu poduzeti protiv mene su prilično velike i ozbiljne a osjećam se nemoćno. Da li je moguće na konzultacije kod sutkinje donijeti određene fotografije koje bi bile jedan od dokaza uvida u cijelu situaciju koja je bila na utakmici? Dakle prije samog poziva na ročište doći na konzultacije?
  5. Poštovanje, danas sam išao uložiti prigovor na postupanje policijskog službenika u prostorije MUP-a i gospodin koji me primio je rekao da ja nisam ni bio uhićen?!? Kod sebe imam papir o alkotestiranju koji je 0,00, mjeru opreza koju su mi izdali odmah na 8 dana, i obavijest o počinjenju prekršaja. Potvrdu o uhićenju mi nisu uopće izdali iako se dobro sjećam da su mi je dali na potpis. To sve sam stavio u prigovor koji sam njemu podnio i sada čekam odgovor koji će slijediti u roku od 30 dana. Što bi još mogao poduzeti i u vezi ne obavještavanje obitelji ali i toga da dobijem nalog o uhićenju koji sam dobio na potpis ali ne i nakon puštanja poslije suda?
  6. Poštovanje, u nedjelju 9.3. priveden sam u pritvorsku jedinicu zbog navodnog kršenja članka 4. zakona o sprječavanju nereda na sportskim terenima štp smatram da nisam kriv i da će se to i dokazati u procesu suđenja. Na moje pitanje da mi se kaže što sam konkretno kriv odnosno za šta me se tereti nisam dobio nikakav odgovor nego mi je samo dan na potpis nalog o uhićenju. Tražio sam pravo na poziv da obavijestim svoje ukućane odnosno da oni onda jave na posao da sam priveden i da ću biti zadržan. Drugi dan poslije suda i puštanja oko 11h došavši kući kućani su mi rekli da nisu obaviješteni od strane policije koja nije dala meni osobno da telefoniram nego su mi oduzeli mobitel i rekli da će oni to javiti. Ja sam dao 2 broja, i mobitel i fiksni kućni telefon. Zbog toga nije obaviješten ni šef na poslu koji cijelo to vrijeme nije znao ništa o tome gdje sam i zašto se ne javljam odnosno ne dolazim na posao. Kakve su mi sada mogućnosti i koliko to može utjecati na sam proces suđenja?
  7. Evo još mi se nisu javili iz uprave,ja sam i dalje na rasporedu i ja sam radio.Sada kada me budu zvali krajem mjeseca da dođem potpisati novi razmišljam da li da se napravim lud i kažam da sam primljen za stalno(jer oni bi mi dali ugovor sa 22.8 da potpišem) ili da potpišem na novih mjesec dva. Inače radim kao medicinski tehničar u Hitnoj a kako je to državna firma onda bi mogao i popušiti na sudu koji je isto državni. I u ugovoru mi piše da sam zamjena privremeno odsutnom djelatniku. Još razmišljam šta da napravim.
  8. Radim mjesec dana. Dakle sutra zovem upravu. Hvala ti na odgovoru.
  9. Ugovor mi sutra ističe. Nitko mi nije rekao da mi neće produžiti ugovor ali ni da hoće.Šef je na godišnjem a ja sam na rasporedu do kraja mjeseca u smjenama. Da se pravim lud i ako mi ne daju nov ugovor tužim firmu da me moraju uzete za stalno ili da zovem upravu da šta mi je sa ugovorom. Inače radim u sklopu "Doma zdravlja" Unaprijed hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija