Jump to content

bendjamin

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O bendjamin

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Poštovani molim vas za odgovor na putanje da li se stan u vlasništvu HŽ Infrastrukture smatra državnim vlasništvom s obzirom da je navedena tvrtka državna? Da li će se i na mene kao zaštićenog najmoprimca odnositi zakon po kojem se najamnina uvećava svake godine 1,2 puta? 

  1. drot13

   drot13

   Postavio si pitanje u svom profilu, tu ti to nitko neće vidjeti, pa je najbolje da pitaš na srodnoj temi ili otvoriš novu.

 2. Pitanjce... na e-građani otkrila sam da sam bila prijavljena godinama na 7 sati iako jr ugovor bio na puno radno vrijeme. Da li ima smisla da tražim da se to promjeni radi danas sutra obračuna staža za mirovinu?
 3. Banka mi je radi ne mogućnosti naplate kredita blokirala račun u Fini. Taj dug je prodala Bkapitalu i o tome me obavijestila. Blokada i dalje od strane banke stoji na Fini iako su oni sebe logično namirili. S obzirom da nisam više dužna banci već drugoj pravnoj osobi da li se treba poduzeti nešto da se ta blokada skine s Fine. Što mi je za činiti?
 4. Banka je blokirala moj račun radi ne mogućnosti otplate kredita. Kako je moj račun blokiran i prije ,njihovo potraživanje je bilo '' u redu čekanja'' i radi toga je Banka prodala kreditni plasman Eos matrex-u. Da li to znači da Banka treba povući ovršni nalog sa FINE s obzirom da su se naplatili od Eos matrexa? Molim savjet i eventualno uputu što poduzeti. 

  1. drot13

   drot13

   Pitaš u svom profilu gdje ti to nitko neće vidjeti. Najbolje da pitaš u nekoj srodnoj temi na forumu...

 5. Poštovani vlasnik sam j.d.. Imam jednog uposlenog djelatnika koji treba ići na GO. Ja radim u drugoj firmi u punom radnom vremenu i u isto vrijeme sam na GO. Da li ja mogu mijenjati svog djelatnika iako nisam prijavljen u svojoj firmi već sam samo direktor? Da li da se prijavim na ta 3 tjedna u svojoj firmi i ako da na koji način?
 6. Imam problem koji nije trebao biti problem.Prodan je auto prije 6 mjeseci i dogovoreno da će novi vlasnik isti prenijeti na sebe odmah po kupnji. Isti to nije učinio i sad je pokrenut postupak za zabranu otuđenja nad tim vozilom radi ovrhe. Registracija je istekla i ne može ga sada prenijeti na sebe a ne znam da li ja mogu produljiti registraciju na svoje ime pa da prijenos napravi kasnije kad raspetljamo situaciju.Predao sam prijedlog obustave zabrane otuđenja na sud ali ne znam kako i kada će isti donijeti novo rješenje i u čiju korist. Kako postupiti?
×
×
 • Napravi novi...