Jump to content

Jasna27

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ispricavam se ako sam ja mozda krivo shvatila, na njihovim stranicama pise da se odjava ovjerava kod javnog biljeznika. Pa smatram da ako je ne ovjerim ona ne vrijedi. Isto tako nasla sam dva zahtjeva za ovjeru. Na novom uopce nema stavke da stavim odlazak u inozemstvo, a od prije par godina ima. Iskreno bi najradije zaokruzila "neposjedovanje prijamnika" ovjerila i tako poslala. Jedini problem je sto nisam platila sva dugovanja prema njima pa ne znam da li ce vrijediti odjava ili prvo moram sve platiti pa odjaviti?
  2. Zahvaljujem mnogo. Jos jedno pitanje, hoce li mi vrijediti odjava od dana ovjere kod javnog biljeznika ukoliko nisu podmirena sva prijasnja dugovanja?
  3. Lijep pozdrav, ne zivim vec neko vrijeme u Hrvatskoj.Iako mi je ostalo boraviste u Hrvatskoj .Za vrijeme jednog ljetovanja u majcinoj kuci mi je pozvonio inkasator, potpisala sam iako ne znam sto, ali vjerojatno izjavu o posjedovanju TV-prijamnika iako sam mu naglasila da sam tu samo ljeti. Prije mjesec dana zbog situacije podstanara navratila 2 dana i podstanari mi daju snop kuverti od hrt-a.Od uplatnica, ovrsnog prijedloga i svega. Zanima me da li mogu da odjavim tu pretplatu tj. hoce li vaziti ukoliko imam dugovanja prema njima vec 3-4 godine ili prvo moram platiti pa odjaviti? I gledala sam na njihovoj stranici dokument u kojem je naglaseno da ukoliko je vlasnik u inozemstvu u toj kuci ne smije nitko boraviti (moja je iznajmljena podstanarima), znaci li to kad inkasator bude provjeravao jesam li tamo i ako vidi podstanare opet ce me upisati? Da li uz taj dokument kada ovjerim kod javnog biljeznika jos nesto moram poslati na njihovu adresu ili samo taj jedan papir? hvala puno na bilo kojem odgovoru
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija