Jump to content

cupavi

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. nije stvar roditelja i alimentacije... Npr.ja dijete tražim od oca pomoć oko stambenog pitanja..obzirom da sam punoljetan i nemam riješeno stambeno pitanje.. .. on prodaje nekretninu da može uživati a ja kad se oženim neka živim u podstanarima...a ako ne proda u budućnosti nasljeđujem... Ova je poteklo iz raznih priča od toga da dijete ima pravo na nužni dio prilikom prodaje nekretnina..jer ga je roditelj stvorio makar je on sad punoljetan...sad neznam jel to istina....i može li se išta...ili roditelj može sve prodati ,a djeca nemaju ništa od toga
  2. roditelji su rastavljeni i imaju dvoje djece...jedan od roditelja ima dvije nekretnine..isti taj za djecu se nikad nije brinuo i nije placao alimentacije a trebao je...jedna nekretnina je prazna i zeli je prodati da može potrošiti novce i uživati u životu, a djeca neka se snalaze kako znaju... imaju li djeca kakva prava da traže nešto ili može sve rasprodati..djeca žive kod drugog roditelja Hvala!!
  3. Deda daruje unuci stan....da li se u tom slučaju roditelj treba nečega odreći i da li drugi unuk ima kakva prava...obzirom da se njega ništa nije pitalo?? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija