Jump to content

Korisnick

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na opširnom odgovoru! Plan je bio i iseliti se mirnim putem, nadam se da će se postići neki dogovor oko toga.
  2. Pozdrav svima, Živim u očevom stanu već godinama (studiram). Stan je prodan na dražbi prije dva mjeseca (nažalost nismo mogli otplatiti kredit). Stanovao sam tu još dodatna dva mjeseca nakon prodaje (dobili smo samo rješenje o prodaji, ništa više). Danas mi je došao novi vlasnik pogledati stan kojeg je kupio i pitao kad ćemo se iseliti (iako mi nismo dobili nikakvo pismeno rješenje u kojem se spominje naše iseljenje) te plaćanje režija. PITANJE: Posljednjih mjesec- dva nisam platio režije jer se ionako selim uskoro. Moram li ja uopće plaćati te režije od datuma njihove kupnje stana i hoće li me novi vlasnik teretiti za njih u razdoblju dok sam još tu stanovao? Mogu li nekako zaobići to plaćanje (uistinu ne stojim najbolje s financijama trenutno).
  3. Do sudara sam vozio po propisma...ali čim sam se pojavio na suprotnoj strani ceste računa se da nisam vozio po propisima, bez obzira na uzrok ? Zato kažeš da nisam ?
  4. Hvala na savjetu. Zna li itko kako točno napisati prigovor? Je li ovo dobar primjer? http://www.lokalpatrioti-rijeka.com/forum/download/file.php?id=4269 Fali li ovdje možda nešto? Kratko pitanje: broj predmeta na kuverti i uplatnicama je za dvije znamenke drugačiji od broja u obveznom prekršajnom nalogu. Dakle: na koverti je 511-06-15/1-PN-315-42/2015 A obvezni prekršajni nalog je: 511-06-15/1-PN-315/15 ( boldao sam samo kako bih istaknuo brojeve koji čine razliku). Molim pomoć!
  5. Poštovani Uzrokovao sam prometnu, u kojoj su 4 osobe lakše ozljeđene, osim stresa, kratkotrajnih bolova u prsima i mišićima te vratu, sve je dobro završilo. Nije bio jak sudar niti se radilo o velikim brzinama. Problem je sada kazna, koju sam očekivano dobio, a koja iznosi 2500 kuna, te koja mi, pošto sam student i nezaposlen stvara ozbiljan problem. Može li netko reći koje su mi sada opcije, kako sročit žalbu, što mogu očekivati??? Ovdje je nekoliko postaka nereće: - bio je led, mrak, padao je snijeg ja sam vozio oko 50 na sat (80 je dozvoljeno) - auti nisu znali proći po par minuta, osim što su u trenutku sudara prošla dva kamiona i jedan me zanio i auto mi je proklizio i sudario sam se s nadolazećim autom -nisam pio, nisam pričao na mob, bio sam svezan, vozio sam po propisima, imao sam zimske gume
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija