Jump to content

Drzavnisluzbenik

Korisnik
  • Broj objava

    15
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Građane Parlament,Vijece drzave a Komisija stiti EU
  2. Ja jos nemam ni datum,ali ucim po novim pitanjima. Eu je vise manje pricam ti pricu i tako cu to i uciti.a ostalo... Stara pitanja nisam ni vidio..tako da su mi ova nova i jedina:)
  3. Elektronicnom obliku means? Dodjes tamo i na kompu rjesavas?
  4. Hej. Kovac.mario.os@gmail.com

     

    Ajde pliz posaljes to za zup/zus skriptu i ako imas te slajdove.hvala:)

  5. Pozdrav. Ima tko ljubanoviceva pitanja iz zup i zus. Nema vise na webu.. Koliko je pametno uciti pitanja za sss za zup i zus i prezentacije(uz procitane zakone)
  6. Zar nije posebni dio ispita najlaksi?koristimo literaturu,tj. Zakone....?
  7. Hvala na odg. Ja imam ispit najranije 10.6. Jucer poceo citati i pricitao vec ustav i jls® tako da ovaj mjesec citam a u 5 godisnji

  8. Pisani dio posebnog dijela je valjda najjednostavniji dio ispita, dobiju se pitanja na koja treba odgovoriti ne dobiju svi ista pitanja, ima sasvim dovoljno vremena da se odgovori na sve, smije se koristiti sve živo osim mobitela, možeš se čak i sa kolegama koji su na ispitu razgovarat, ne treba pisati opširno samo jasno odgovorit na pitanje. Mojeg posebnog ispitivačica nije ni pročitala samo je pogledala i rekla kolega pa vi ste se raspisali i zaokružila da je pismeni položen. Ma učio sam 2 mjeseca a da sam znao da će biti tako jednostavno bilo bi mi dosta 3 tjedna ali opet ja sam zbilja imal odličnu komisiju ne znači da ce tako biti i tebi.

     

    Pozdrav i sretno!!

  9. Jutro. Mene samo zanima ima li netko POSEBNI DIO iz protokola?
  10. Pozdrav.

     

    Zanima me pisani dio posebnog dijela. Kako izgleda? Smiju li se imati potrebni zakoni na pisanom dijelu?

     

    Jesi dugo ucio za dsi

  11. Da li netko ide na stručni 28.03.2015 sss ekonomist

  12. Cestitke. Ja sam na strucnom... Ja imam posebni dio protokol i promidzba.. Ima nekih par zakona..jel na pismenom imamo te zakone ili streb streb?
  13. Hvala na info... Recimo ako sam poceo 1.8.2014. Najraniji datum koji mogu polagati je 10 mjeseci poslije,znaci 1.6.2015. ,ali ispit mogu prijaviti u ponedjeljak sada ako hocu? Bez bojazni da ce reci dodji 15.4.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija