Jump to content

mm82

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Moji roditelji znaju daleko manje od mene.tog čovjeka znam cijeli svoj život.ova optužba je bila samo rezultat ostvarenih prijetnji.Rekli su da ako ne završim tu vezu da ćemo se vidjet na sudu. i eto mene na sudu. nikog ne zanima što je s djetetom ili sa mnom.njih samo zanima što drugi kažu. Gubitak kontrole nad djecom njima je najgor što om se može dogoditi. Htjela bih im zabraniti prilazak ali kako.ne znam nikakvog dobrog odvjetnika za obiteljsko pravo da me savjetuje.
  2. zvala sam policiju,sastavili su zapisnik i to je to. nasilje se i dalje nastavlja!od optužbi po sudu ,prijetnji smrću ,do toga da mi je otac na dvorištu počeo tući čovjeka koji je bio kod mene,a onda potegnuo veze da se zapisnik i prijava "izgubi"
  3. Molim Vas za savjet.Želim prodati stan koji sam kupila dok sam još bila u braku.Rastava je gotova a moj bivši želi da ga isplatim za stan.Ali na stanu je hipoteka,ja plaćam kredit pa me zanima da li je pametnije ići na sud i tražiti pismeno da nam sud procijeni koliko kome pripada ili dogovoriti s njim da sastavimo ugovor o podjeli i ovjerimo?ne bi htjela parnicu koja traje 10 godina jer ionako imam već dvije parnice zbog svog razvoda(neslaganje roditelja). p.s. trebam nekak potegnut postupak za zabranu prilaska.Odakle da krenem?od odvjetnika ili da sama sastavim?
  4. Rastala sam se prije par mjeseci.Kad sam zatražila rastavu počeli su problemi s mojim roditeljima,psihički me maltretiraju,zovu prate ... Nedavno sam započela vezu sa starijim čovjekom kojeg oni nažalost poznaju.Uskoro su ga optužili za pedofiliju,prijetili mu smrću,te je došlo do fizičkog napada mog oca na njega.Molim vas kako da dobijem zabranu prilaska meni i mom djetetu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija