Jump to content

Sanja Morić

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Tražim odvjetnika sa iskustvom u podjeli bračne stečevine koji bi pristao raditi na postotak. Tužba je već predana. Radi se o malo većoj vrijednosti. Molim ponude na mail. perzefona2@gmail.com
  2. "Šprancu" kaznene prijave imate na stranicama državnog odvjetništva. Moram Vas upozoriti da kaznenu prijavu možete podnijeti tek po isteku 6 mjeseci od pravomoćne presude u kojih nije platio niti jednu alimentaciju. Govorim to iz vlastitig iskustva jer je prijava uredno zaprimljena da bih potom dobila odbijenicu radi "preuranjenosti" podnošenja.
  3. Nažalost, uzroci, razlozi i postupci koji dovode do raspada braka, ne uzimajući u obzir kulturološko - društvene okolnosti koje djelomično potiču ili suprimiraju patološke postupke mogu se uglavnom objasniti medicinsko psihijatrijskim razlozima - razvode se osobe koje su: poremećene, ili se zbog nezrelosti vlastite osobnosti koriste mehanizmima i postupcima osoba koje su tipične i uobičajene za bolesnike od poremećaja osobnosti - skupine duševnih bolesti i poremećaja opisanih u axis II, klasifikacije bolesti američkog društva psihijatara...... Ne bih se složila sa svime što ste napisali, ali ću reći da je mom slučaju kaznena prijava jedino moguće rješenje. Vjerujem da postoji još slučajeva kao moj. Naime, otac "ne želi" plaćati iako ima i može. Igra psihološke igrice i pokušava manipulirati sa mnom pomoću novca koji je dužan po zakonu plaćati za svoje dijete. Citirala sam dio vašeg teksta jer se ovdje zaista radi o osobi sa NPL poremećajem. Najveći problem od svega je taj da on manipulira i našim "vrlim sustavom" koji čeka 6mj. ne plaćanja da bi se mogla podnijeti kaznena, pa tako on namjerno ne plaća po 6 mjeseci da bi netom prije odlaska u zatvor platio sve zaostatke. To radi konstantno! Ne može mu se "sjesti" na plaću jer si sam uplaćuje minimalac koji mu je pod ovrhom od prve žene također za alimentaciju. Što kažate za takvog "psihopatu"?
  4. Tara, da li ste dobila presudu? Vidim da je stara objava, ali ja upravo vodim istu bitku pa sam htjela reću da treba pisati požurnice na sud. Ako treba svaki mjesec. l.p
  5. Ako se smijem ubaciti sa sličnim pitanjem. Prepisala bih stan u kojem živim sa svojom djecom na njih (dvojicu sinova), od kojih je samo jedan punolkjetan. Bitno mi je da ništa ne glasi na mene iz određenih razloga. Zanima me koji je postupak? Da li se to ovjeri kod bilježnika i sa time u zemljišne knjige, ili mora ići preko suda? Hvala unaprijed i isprika pokretaču teme na "upadu"
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija