Jump to content

anadiomena

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. trebam pomoc.. moram uloziti prigovor na nalog radi oslobodjenja od placanja troskova postupka (koji clanak?) i novcane kazne (voznja pod utjecajem alkohola).. s obzirom da je rijec o osobi koja se sama uzdrzava sa 2500 kn place u zagrebu jel moguce dobiti rad za opce dobro umjesto te kazne? ako netko ima volje i primjerak moze na mail..thnx:))
  2. hvala puno na odgovoru... ako jos bude pitanja, javim se:))
  3. može li me netko uputi na koji način može ravnatelj kazališta ovlastiti zaposlenika da radi uplate i isplate po žiroračunu? Riječ je o situaciji u kojoj ravnatelj zbog predstava nije u mogućnosti biti prisutan u uredu i potpisivati virmane. Također me zanima koja bi onda titula te ovlaštene osobe bila? help ljudi, ako imate primjer bilo kakvog ugovora dobro bi doslo...
  4. reci ti njemu da je to kradja...))
  5. imam jedno banalno pitanje, no zbunjuje me trenutno kako ce se koncesija na pomorskom dobru upisati u zemljisne knjige, koji list i kojom vrstom upisa? lakse mi je ovo od trazenja gavelle po kutijama.. ako se zalaze, a zalaze se kao pravo, gdje ce se to upisati?
  6. kao vlastorucna oporuka valjana je ona oporuka koju je oporucitelj sam vlastorucno napisao i vlastorucno potpisao. Za takvu oporuku nisu potrebne nikakve druge formalnosti, cak ni datum ni mjesto (iako korisni). Znaci oporuka koju je ostavitelj sam svojim rukopisom pisao, ne na kompjuteru ili pisacoj masini.
  7. vec sam nekoliko puta zvonila im i govorila da se stisaju, no to nema efekta, ocito. dok im plavci ne zazvone!!! hvala na pomoci..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija