Jump to content

1GR3

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je 1GR3 objavio

  1. Laiku bi palo na pamet da se radi o mutnim poslovima ali s obzirom da se radi o stručnjacima, moramo im vjerovat Kao Uvjete su mi poslali svoju stranicu za izdavanje pa sam im proslijedio sam im link na Uredbu i zamolio ih nek ju prouče i usklade svoje uvijete. Hvala na pomoći!
  2. Mislim da je ovo relevantniji dokument (Primjenjuje se od 1. srpnja 2021. do 30. lipnja 2022.😞 https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/TA-9-2021-0273_HR.html S druge strane, zahtjev za Propusnicu sam prvi put podnio i prije donošenja zadnje Odredbe.
  3. Pokušao sam ih kontaktirati i služiti se logikom ali su se oni pozvali na odluku EU komisije pa sam ih zamolio link na kojem bi se to jasno vidjelo. Vas također molim link na spomenutu Uredbu.
  4. Potvrdu od obiteljske liječnice imam isto kao i serloški nalaz koji potvrđuje anti-tijela odnosno, kontakt s virusom ali djelatnici HZZO-a ne čitaju potvrde nego slijepo vjeruju sustavu - nema dialoga. U međuvremenu sam kontaktirao Ministarstvo Zdravstva i oni su me uputili s jednog broja na drugi sve do četvrtog na kojem se nitko ne javlja. Kome se obratiti?
  5. Poštovani, krajem ožujka 2021. je u naše kućanstvo iz škole prodrla korona... na PCR testu su supruga i kćer bile pozitivne, a ja ngativan. Svi smo imali iste simptome i srećom prošli bez ozbiljnijih posljedica. Da bi potvrdili zdravstvenu situaciju, nakon dva mjeseca, obavio sam serloški test kojim je utvrđeno da su razvijena IgG anti-tijela što jasno upučuje na preboljenu koronu. Prilikom zahtjeva za izdavanje EU digitalne COVID potvrde, sustav javlja da nema osnovu za izdavanje. Djelatnici HZZO-a samo slijede upute i prebacuju odgovornost na ZZJZ koji pak prebacuju odgovornost na Ministarstvo Zdravstva i osobnog lječnika. Prema propisima gleda se samo PCR test (koji se u ovom slučaju dokazao ka nepouzdan) ali ne i serološki test ili prethodno korištenu statističu metodu za dobivanje zastrašujučih brojki objavljivanih na izvješčima stožera. Svi navedeni, osim Ministarstva Zdravstva, koje nisam kontaktirao, napominju da tu nema logike ali je to izvan njihove nadležnosti... Kome se obratiti i kako ishoditi navedenu potvrdu?
  6. Slažem se sa svime navednim, a naročito činjenicom da bi liječnik trebao procjeniti radi li se o osobi psihički kompetentnoj za navedenu dužnost!
  7. Ponavljam "plačaju ga porezni obveznici" da se brine za njihvu sigurnost. Dotični nijednom nije izjavio: "ja samo radim svoj posao" ili "pridržavam se propisa", a biti izrazito neljubazan i nastojati me isprovocirati mu sigurno nije u opisu posla. Ali ne radi se ovdje o meni... radi se o cjelokupnom društvu: Što ako je dotično policijac stvarno psihopat?!? Zar to nije zabrinjavajuče?
  8. Jučer sam doživio neugodno iskustvo sa prometnom policijom: Vozim oldtimer i redovito ga održavam, a on me za uzvrat vrlo pristojno služi. Nažalost vidljivi su tragovi hrđe na karoseriji što je mladom prometnom policajcu bio dovoljan razlog za zaustavit vozilo, poslat na izvanredni tehnički i kad mehaničar nije sam naveo dovoljno kvarova, zavuči se osobno pod vozilo, kopati, tresti i smislit razlog za isključenje iz prometa. Nije ga spriječilo ni odgovaranje starijeg kolege... Naprotiv, cijelo vrijeme se odnosio prema meni kao prema zločincu i nastojao me isprovocirat, što mu nisam dozvolio. Ako nisam bio svijestan kvarova (kao što je činjenica da ručna kočnica slabije lovi na jednom kotaču ili da postoji hrđa na nosačima lajtunga) i da to utječe na sigurnost upravljanja vozilom - kriv sam i platit ću kaznu te se pobrinuti da se ti nedostaci uklone u zakonski propisanom roku. U cijeloj priči je sporna činjenica da se nisam vozio sam već sa suprugom i dvogodišnjom kćeri, punim gepekom (jer smo se vračali od bake za Uskrs) i nalazili smo se 80km od doma, a vrijeme je bilo u najmanju ruku ružno: padala je kiša i puhao jak sjeverni vjetar. Prema mom mišljenju, osoba koja obavlja funkciju izvršne vlasti i pokazuje znakove sociopatskog ponašanja predstavlja puno veću opasnost za društvo nego starije vozilo na cesti koje se redovno održava. Ne zaboravimo da policiju plačaju porezni obveznici i da joj je funkcija služiti istima! Da li mogu tražiti psihološku procjenu dotičnog policajca?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija