Jump to content

malimiho

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Brat 1 je poklonio kucu bratu 2 ( stara je kuca to ispod nove u kojoj zivi brat 1 i dan danas , obe su na na zemlji koja je u vlasnistvu brata 1 i sve je spojeno na novu kucu) . Fora je u tome sto ta stara darovnim ugovorom poklonjena kuca bratu 2 , sastoji se fizicki ali ne i papiroloski od dva dijela. 1 dio i dalje koristi brat 1 , a dio 2 je koristio pa prodao brat 2. Smijesno je sto kako se nije bilo rastavilo na vrijeme prodao bukvalno sve . I svoj poklonjeni dio i dio koji i dalje je koristio brat 1 . Ažurirano A svjedoka ima cjela ulica i sire da brat 1 je uvijek koristio i dan danas je u posjedu ( iako papiroloski nije na njemu ) taj dio kuce koju bi mi sada rado prepisali - radi adaptacije i svega na brata 1 .
  2. Brat 1 je u posjedu kuće kompletne , i darovnim ugovorom je poklanja Bratu 2 pred 10 godina , s tim da dio kuće koristi i dalje brat 1 ( neevidentira se nigdje ). Kuća nema ni prilaza ni ničega , sve je spojeno struja, voda itd.. na kuću pored - u kojoj živi legalno i zakonito brat 1. Brat 2 proda trecem kupcu tu kuću koju je dobio ( pri tome ni ne ponudi brata 1 ) i nastane problem, jer brat 1 i dalje koristi dio kuce koji ima odvojen pristup sve , s tim da je to sve sada na nekom kupcu. Moze li se nekako barem zadrzati taj dio kuce koji brat 1 nikada nije prestao koristiti vec 30-40 godina ? Moze se dovesti 700 svjedoka koji ce potvrditi da je taj dio kuce uvijek ovaj koristio, kad je budala vec sve prodala samo da napakosti i dovede potpunog stranca takoreć u dvorište ??? Hvala na bilo kojoj sugestiji i pomoći
  3. Sumarum, u spisu postoji mali milion dokaza /sms, poziv/ sve vjestaceno od policije, jedan od dvojice je priznao krivnju odmah , drugi smatra da nije kriv. Iznuda je trajala 20 dana. Prijetili su smrcu vise puta u pozivima i sms-ovima obitelji, djeci, trazili vise mil kn , uhvaceni u klopci kad su dosli po novac.zapalili su automobil u nasem vlasnistvu u drugoj drzavi itd... Tog koji se ne osjeca krivim poznam od dalje, i prije je imao evidentiranih ekcesa prema meni. Bili su u pritvoru cca 3 mj. Sad ih zupanijski proglasi krivima, daje im 1 godinu zatvora i zamjeni radom za opce dobro /1 dan zatv - 2 h rada / . Ispadne smijesno jer malo vise "ce guliti krompir" nego sto smo mi prozivljavali teror 20 dana , od policijskih pratnji do straze ispred kuce itd... nadalje , tretira isto i inicijatora /koji se ne osjeca krivim/ i drugoga koji je priznao krivnju. nit su uzeli u obzir paljevinu, nitko nije spomenuo nož koji su pronasli u autu, za koji je pokajnik rrkao da je namjenjen donosiocu novca itd.. Mene najvise nervira ta zabrana pristupa samo do pravomocnosti presude. Sto nakon. Zato bih se zalio u nedogled pa nek barem zabrana stoji. Trsko da ce se budale smiriti.
  4. g-man , kad vidim da znas ajde jos jedno pitanje : Zupanijski sud je donio presudu kojom ja nisam zadovoljan , pa neznam imam li pravo na zalbu na presudu ? Uopce mi nije poznato hoce li drz odvjetnik pokrenuti zalbu jer je doticni nakon citanja presude otisao, a nemoze se dobiti na tel. Imam li ja pravo napisati 10 redaka i poslati kao zalbu.
  5. ždo je u igri , jer njihove / vise osoba je bilo pa sad se oni još kolju izmedju sebe / prijetnje su bile prijetnje smrću /pozivi i sms / usmjereni prema meni i prema drugim članovima moje obitelji ! Kako sam na rocistu zakljucio kad sam ispitivan kao svjedok ostecenik, zato je prebaceno s odo-a na zdo .
  6. U proteklom periodu dozivio sam ucjenu za abnormalan iznos novca . Kada sam prijavljivao prvi prijeteci sms na policiji pitali su me dali sam ostecen i rekao sam da nisam. Kako je period maltletiranja i ucjene i prijetnji potrajao 20 ak dana dok je policija napravila stupicu i uhitila pocinitelje , nisam mogao raditi posao, nismo zivotno funkcionirali nikako. Ždo okrivljene tereti za djelo KZ cl.243 st.5 u svezi sa st.3 i 1 a u vezi sa cl.34 st.1 Kz-a/11 Imam li pravo na kakvu naknadu kao zrtva kaznenog djela? Dusevne boli ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija