Jump to content

Luka639

Korisnik
  • Broj objava

    111
  • registrirao se

Postignuća

  1. Ja sam imao godinu dana uvjetno rok kušnje dvije,dosuđeno 2013,znači u travnju 2015.isteklo,dali sam ja po Zakonu od ovog travnja 2018.neosuđivana osoba i službeno?
  2. Imam odličnu vijest.Iako je taj profil otvoren prekjučer već jutros kad smo išli provjeriti nije ga bilo.Nismo ništa prijavljivali fb administraciji ali hvala Bogu izgleda da se više ne može raditi po fejsu što je koga volja.Profila uopće nema a još noćas je postojao.Inače u dva dana taj profil skupio je gotovo 3500 prijatelja s kojim ciljem da mi je znati je sva ta fejk igra nekog nedoraslog pojedinca.Hvala svima na savjetima !
  3. Kako znati da ne radi probleme,,puste ljude dodaje za frendove...i ukoliko sam shvatio policija nema elemente za postupanje iako je njena slika na tom profilu
  4. Stvar je ovakva ...Slučajno je uvidjela svoju sliku (jasno vidljivo lice) prikazanu kao sliku profila samo nije njeno ime već neko strano ime kao. Dakle profil sa stranim imenom i njenom fotografijom
  5. Luka639

    Ima li KD?

    Otvoren profil na fb sa slikom moje djevojke ali na drugačije,tj,drugo ime.Ima li tu KD i što činiti?
  6. Da,dobro si kazao.To je danas 'normalno.Ma rođa se najviše boji toga da se ne širi dalje fotografija,a sami znamo da unatoč pojačanoj rigoroznosti fb-a i danas imamo mali milijun lažnih profila.
  7. Hvala G,no rođak više nije aktivan po fb a ona to može otvoriti da on i ne zna.
  8. Pozdrav.Rođak se na fb dopisivao s izvjesnom stranom državljankom na fb,poslao joj je sliku gdje mu se jasno vidi lice. E sad,pošto postoji realna mogućnost da se radi o lažnom profilu,što konkretno zlonamjernik može s tom fotografijom budući da zna njegovo puno ime...?
  9. Imam dva pitanja u jednom paketu Realno gledajuć,je li moguće ovo...tip uhvaćen s 1kg i 310 g 'trave' -nikad kažnjavan-uvjetna u cijelosti? Drugo- lik 25 god,kažnjavan prije 4 god uvjetno,padne sa 35 grama speeda-uvjetna?
  10. Istina,no je li ta površina dostatna za dvojnu kuću? S druge strane imam još jedno pitanje...kako netko uspije registrirati kao k.č.površinu od npr 10 m2...kako se to može napraviti?
  11. Lijep pozdrav! Dakle,ovakvo je stanje na 'brojilu'. S bratom sam pravni naslijednik zemljišta blizu Splita ,uz more,veličine 462 m2. Roditelji hvala Bogu,živi i zdravi. Otac nam nudi to zemljište po pola,no mi smo spremni jedan drugom dati cjelokupnu parcelu,prije svega ja njemu planiram dati to u vlasništvo. Pitanje je sljedeće~Zemlja je na ocu ,gdje točno otići obaviti prijepis. Također,otac inzistira da se parcela prepolovi i da oba dobijemo pola-pola.Može li se izvršiti takva parcelacija na dva djela s obzirom da i nije neko ogromno zemljište? I postoji li možda mogućnost gradnje dvije kuće na toj površini od 462 m2 budući da koliko znam ljudi su radili tkz.spojene kuće 'u bloku" i na manjim površinama?
  12. Poznanik je pao sa istom supstancom droge ,nezaposlen i oglobljen na Prekršajnom sa 6000 kn.Jbg to su tkz. 'teže prekršajne droge'naravno ukoliko je i prekršajna količina
  13. Nisam upućen baš u nešto slično pa će ti podrobnije objasnit moderatori ...no ako se ne budeš odazvao lako je moguće da ti opet pokucaju na vrata.
  14. Sudovi su nešto puno ubrzali,inače odo traži 9 mjeseci uvjetno ali rok kušnje čak tri godine! S druge strane ,znam tipa kojo je za 1,5 kg dobio 1 godinu rok kušnje 2...
  15. Onda to znači da će ga teretiti za posjed s namjerom stavljanja u promet ? Prije dvije godine je uhvaćen sa 7 grama,no iako je prekršaj,da li je to u ovom slučaju otegotna okolnost?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija