Jump to content

Parcy

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Puno hvala na odgovoru! Na žalost nemam pravo na otkupninu i imala sam sreće pa ću odmah prijeći na drugi posao. Pozdrav!
  2. Da probam podignuti temu. U salonu za njegu lica i tijela prije tjedan dana je usmeno najavljeno njegovo zatvaranje sa 01.06.2016. U međuvremenu, tj. danas se šefica predomislila i rekla da će zatvarati prije tog datuma i da će donijeti da potpišemo sporazumni raskid ugovora sa ponedjeljkom 18.04.2016. Imam ugovor na neodređeno s probnim rokom u trajanju od 4 mjeseca koji još traje pa mi nije jasno ako se ona već odlučila na zatvaranje salona da li ja trebam potpisati taj sporazumni raskid ugovora?
  3. hurus, ovo sto kazes da trazim 600 kn koje su umanjene jer je uplatila dvije plaće u istom mjesecu...to ima isto po zakonu da mora platit ili? ... pitam jer je rekla da se to vraca na povratu poreza .... ne radim vise za nju ali ce mi se sada događati da mi novi poslodavac uplati plaću a da ju ( možda ) uplati i ona pa mije onda opet druga plaća manja ...same peripetije sa tim poslodavcima...sve nekako gledam kako da odem u privatnike i pocnem radit za sebe Ažurirano ....i da ...poslala sam danas zahtjev za listama i plaćama pa sad cekam
  4. Hurus, skidam kapu! Hvala na iscrpnom odgovoru. Poslije posla pišem odmah ljubavnu priču i šaljem šefici preporučeno s povratnicom. Znaš li možda da li mogu nešto poduzeti i u vezi uplaćivanja dvije ( ili više ) plaća odjednom? U 7.mj. mi je uplatila dvije i sruga mi je bila za 600!! kn manja...rekla je hladno da nam je plaća fizički manja ali da ce se to vratiti na povratu poreza. Do tada ja valjda trebam zube objesit o klin
  5. Na žalost i ja sudjelujem u takvom lopovluku ali mislim da puno nas nema baš neki izbor. Prijava mi je na minimalac pa sam sretna da uopce ista pored toga dobijem. Rado bi da se tome stane na kraj!
  6. Imala sam ugovor do 5.9. u jednom salonu i nisam ga više željela produziti. Poslala sam dva maila bivšoj šefici sa molbom da mi pošalje isplatne liste za neisplacene plaće na koje ona nije odgovorila. poslala sam treci mail sa još jednom molbom i u njemu stavila rok do danas ( 22.9. ) na što je odgovorila da je pročitala moje mailove ali zaboravila odgovorit i da ce mi poslat liste. kako do danas liste nisu stigle a ni zaostale plaće nisu uplaćene, što mi je dalje napraviti?
  7. Prijavljena sam kod poslodavca od petog mjeseca prošle (2014) godine,prvo na mjesec dana, pa na tri mjeseca i zatim na godinu dana.Nisam koristila ni dan godišnjeg odmora do sada. Subote mi ulaze u radne dane. Koliko dana imam pravio na godišnji? Po nekim mojim saznanjima na 24 ali mi poslodavac kaze da imam pravo na desetak ( još se nije izjasnila na koliko točno ) jer da se godišnji računa sa tekućom godinom i da mi se računa od 5.mj do kraja 2014. Totalno sam zbunjena pa vas molim pomoć.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija