Jump to content

Rejwenn12

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Poštovani, Majka je dogovorom na sudu dobila skrbništvo, dok ja kao uzdržavatelj podmirujem sve svoje obveze. Naime, na njezinu adresu su stizali računi za školu na moje ime. Nikada me o tome nije obavjestila. Sada je stigla ovrha u iznosu od 2500kn za školarinu i užinu. Kada sam je pitao zasto me nije obavjestila da racuni dolaze je rekla da ju ne zamaram i da moje ime piše na računu pa stoga moram to podmiriti. Koje su opcije da to osporim?
  2. Imam poruku njezinu u kojoj piše "danas sam otišla i vise se ne vraćam,živi sada sam i krepaj šugo" ( nebi nista rekao da sam ikada povisio ton na nju a kamoli ju udario da sam to zasluzio, a njezin razlog prevare su bile moje duple smjene na poslu jer imala manjak ljubavi)...i jos par poruka gdje pise sutra cu po stvari doci itd... i enormno sjedoka
  3. Poštovani, situacija mi je sljedeća! Živjeo sam u izvanbračnoj zajednici od rođena djeteta ( 3.10.2011.)u stanu mojeg vlasništva ,sve dok nevjenčanu suprugu nisam ulovio u preljubu dana 16.5.2014. godine. Istog dana je iselila iz stana, te se vratila roditeljima u obiteljsku kuću sa djetetom. Ostali su dugovi sa režijama u stanu u visini 4500 kn, te sam imao ovrhu na tekućem računu...davao sam joj mjesečno koliko sam mogao, nekada bi to bilo 300 a nekada 700-800 kn, ne bježim i ne skivam se od toga(štoviše neugodno mi je zbog toga,ali da sam imao više novaca dao bi joj i milione za djete), ali tu dolazi zaplet...Sudskih sporova nije bilo sve je bilo dogovarano usmeno između nas, 15.04.2015 stigao mi je poziv za sud, njen je odvjetnik sastavio tužbu koja glasi... Da je ona otišla 10.svibnja 2012 godine te kako potražuju zaostatak u vrijendosti 32500 kn u rozdoblju od 10 svibnja 2012 do danasnjeg dana. Prije svega to je lažni iskaz za koji ja imam čvrste dokaze kada je izvanbračna zajednica prekinuta...Koja su moja prava i za šta sve ja nju mogu sada tužiti?(kleveta?iznuda novaca?povrijeda dostojanstva?) Jer ovo je čisti pokušaj prevare i ništa drugo!!! Unaprije veliko Vam hvala!!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija