Jump to content

calimero1

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je calimero1 objavio

  1. Djecji ne smiju uzimati bez obzira sto je iz Njemacke. U finu odnesite rjesenje koje ste dobili za djecji i normalno ga zastitite.
  2. Molim Vas za pomoć. Imam pravo na dječji doplatak iz njemačke. Poslala sam sve papire prije mjesec dana. Rekli su da im treba oko 6 tjedana za obradu. Imam zastićeni račun u fini. Interesira me dali se moze , ako da , kako i na koji način zastititi doplatak iz inozemstva ako još nemam rjesenje a isplata bude uskoro. U fini kazu da oni to ne rade dok nemaju rješenje, a ono zna doći kasnije nego prva isplata novaca.
  3. imao je auto ali je prepisao na sadasnju drugo koliko znam nema nista bila sam na centru oni su mi rekli da ne mogu nista dok plaća twekuću alimentaciju po njihovom si mogu zaboraviti te zaostatke novci Ažurirano prije je bilo da se napisala tužba za poduzeće jer nije postupilo po pravomoćnosti rjesenja za alim. i moralo je poduzeće sve platiti a oni su onda s njim rjesavali dali još tog a ima?
  4. Pozdrav, molila bih pomoć. Razvela sam se 2012 godine. određen mi je iznos alimentacije ali mi suprug nije plaćao pa sam trazila sudskim putem naplatu putem plaće. mjesečno uzdržavanje se sada skida sa plaće ali je ostao zaostatak alimentacije od 15000 kn. ponovno sam pisala tužbu i dobila . pravomoćna je od 9/2013. Te zaostatke nisam do sada uspjela naplatiti u fini su mi rekli da nemaju sredstava naplate jer ima zastićen račun i da ima dosta ovrha, poduzeće ne želi više skidati od tog mjesečnog iznosa koji je sud odredio za tekuće uzdržavanje uz obrazloženje da ima zastićen račun i još jedan kredit. Dali postoji koja mogućnost da se naplati potraživanje za zaostatke alimentacije?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija