Jump to content

arkulin

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav, Molim Vas tumačenje vezano za korištenje godišnjeg odmora. Da li poslodavac smje pustii radnika na godišnji odmor prije isteka 6 mjeseci od dana zaposlenja? Radnik je zaposlen na neodređeno vrijeme ali od dana zaposlenja do početka korištenja godišnjeg odmora neće proći 6 mjeseci. Drugim rječima, da li je poslodavac u prekršaju ukoliko pošalje na godišnji odmor radnika koji je zaposlen manje od 6 mjeseci kod tog poslodavca? Unaprijed hvala na odgovoru.
  2. Ok, složit ću prigovor u tom smjeru.. hvala na odgovoru!
  3. Pozdrav i hvala na odgovoru. 1. Prigovor sam poslao nakon što sam zaprimio obavijest o prekršaju. 2. Razumijem da se pod upravljanjem misli i na parkiranje vozila ali u vrijeme kad je pauk dignuo vozilo, vozilom nije nitko upravljao. Ja sam kažnjen jer nisam dostavio podatke o vozaču koji je određenog dana u 8:34 upravljao vozilom. U to konkretno vrijeme (8:34) nije nitko upravljao vozilom budući je vozilo bilo parkirano. Nisam uspio pronaći u Zakonu informaciju što se podrazumijeva pod upravljanjem. Iako mi je glupo takve stvari pisati u prigovoru.. a s druge strane mi je isto glupo što nakon što sam osobno napisao prigovor još dodatno moram poslati informaciju da sam ja tamo parkirao vozilo.. Hvala.
  4. Pozdrav svima, Imam pitanje vezano za dostavu vjerodostojnih podataka o osobi koja je upravljala vozilom. Pauk mi je dignuo auto i dva dana nakon toga sam uputio pisani prigovor iz kojeg je vidljivo da sam osobno parkirao vozilo na tom mjestu i da smatram da nisam počinio prekršaj za koji me se tereti. Pola godine kasnije dobijam kaznu jer nisam dostavio vjerodostojne podatke o osobi koja je upravljala vozilom tog dana u određeno vrijeme. Zanima me: 1. da li se podaci navedeni u prigovoru mogu smatrati vjerodostojnima? (prigovor je poslan odmah nakon događaja a podatke o osobi sam morao poslati mjesec dana kasnije) 2. budući je vozilo bilo parkirano, očito je da nitko njime nije upravljao navedenog dana u navedeno vrijeme pa me zanima da li i to mogu iskoristiti kao argument u pisanju prigovora? 3. ima li smisla uopće pisati prigovor? Hvala i pozdrav,
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija